Kaleva lähettää latupartion Ruka Nordiciin – hae mukaan Maija Oravamäen tiimiin

Kaleva ja Ruka yhteistyössä Maija Oravamäen on päättänyt ottaa osaa Ruka Nordiciin latupartion merkeissä. Katso Maijan terveiset videolta ja osallistu 26.10. mennessä!

Ruka Nordic on kansainvälisen talvikauden avaaja – marraskuussa Rukalla kisataan jo 17. kertaa hiihdossa, yhdistetyssä ja mäkihypyssä. Viikonlopun aikana järjestetään yhteensä kahdeksan maailmancupin kisaa ja kymmeniä oheistapahtumia.

Me päätimme yhteistyössä kestävyysurheilun monilahjakkuuden, Oravamäen Maijan, kanssa laittaa pystyyn latupartion kisoihin. Nyt olisi siis ainutlaatuinen kokemus päästä hiihtämään kisatunnelmissa, huipputekijöiden matkassa!

Ajatus on, että viimeistellään osallistujien kanssa hiihtokunto sille mallille, että maailman cup -tasoinen pertsareitti sujuu kuin vettä vain. Reijo Jylhä jakaa treenien edetessä hyviä vinkkejä ja on mukana hiihtelemässä latupartiossa.

Lähdemme hakemaan latupartiokuntoa ainakin sauvarinnetreeneistä, loikkaharjoituksista ja juoksuintervalleista. Jos hyvin käy, saadaan suksetkin jalkaan jo Oulun päässä.

Kaikki huipentuu Ruka Nordicissa 23.-25.11. Tiedossa on varmasti ainutlaatuinen, fyysisesti haastava, mutta ennen kaikkea hauska kokemus! Pääset nauttimaan ammattimaisesta hiihtovalmennuksesta, hiihtämään maailmancupin latupartiossa ja seuraamaan kisoja aitiopaikalta.

Hae mukaan 26.10. mennessä alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löytyy tarkemmat tiedot osallistumisvaatimuksista ja -eduista. Otamme yhteyttä valittuihin henkilöihin 31.10. mennessä.

Hae mukaan latupartioon

Haku on päättynyt 26.10. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille! Ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti 31.10. mennessä.

Artikkeli on Rukan tuottamaa kaupallista sisältöä.