Uusi vakuutus palkitsee hyvät kuljettajat

Ajoneuvojen pakollisia liikennevakuutuksia koskeva laki uudistui vuodenvaihteessa 2017. Uudistuksen myötä vakuutusyhtiöt voivat ottaa aiempaa monipuolisemmin huomioon asiakkaan vakuutus- ja vahinkohistorian.

Kvinna och man vid havet sitter p motorhuv p bil

LähiTapiola toi vuoden alussa myyntiin uuden liikennevakuutuksen, joka hinnoittelee vakuutukset entistä oikeudenmukaisemmin ja antaa huolellisille kuljettajille parhaat bonukset. Uusi liikennevakuutus tuo rahanarvoisia etuja sekä aloitteleville että kokeneille autoilijoille.

”Uuden vakuutuksen tavoitteena on kannustaa vahingottomaan ajoon ja tarjota alemmat hinnat hyville kuljettajille”, LähiTapiola Vahinkovakuutuksen tuotepäällikkö Ari Saarnio sanoo.

Isoin muutos on, että bonukset eivät enää määräydy ajoneuvokohtaisesti vaan henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistorian perusteella. Tämän ansiosta asiakkaan kaikki autot saavat saman bonusprosentin, jos vakuutukset ovat yhden henkilön nimissä.

”Uuden vakuutuksen tavoitteena on kannustaa vahingottomaan ajoon ja tarjota alemmat hinnat hyville kuljettajille.”

 ”Uudistus voi vähentää esimerkiksi perheen kakkosauton vakuutuskuluja huomattavasti. Myös kakkosauton hankkiminen helpottuu, kun bonuksen kerryttämistä ei tarvitse aloittaa nollasta”, Saarnio toteaa.

Vakuutuksen asiakaskohtaisuus tarkoittaa myös sitä, että perheen yhden auton mahdollinen vahinko ei laske kaikkien autojen bonuksia.

LAT_graafi_uusiliikennevakuutus

Myös huolellisesti ajavat nuoret kuljettajat hyötyvät uudistuksessa, sillä vakuutuksen hinnoitteluun ja lähtöbonuksen määräytymiseen vaikuttaa aiempi ajohistoria esimerkiksi mopolla.

”Vakuutusyhtiö hinnoittelee vakuutukset riskien mukaan. Haluamme palkita hyviä asiakkaita ja otamme mielellämme asiakkaiksi myös huolellisesti ajavia nuoria.”

Asiakkaat ovat ottaneet uudistuneen liikennevakuutuksemme erittäin hyvin vastaan.

”Alkuvuoden liikennevakuutusten myynti on alueyhtiön historian paras”, LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas kertoo.

LähiTapiolan liikennevakuutukset jatkossa alueelta

LähiTapiola on siirtänyt heinäkuun alussa asiakkaidensa kaikki liikennevakuutukset 20 alueyhtiöönsä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Liikennevakuutusmaksutuloa siirtyi alueyhtiöön 18 miljoonaa euroa ja pääomia taseeseen 160 miljoonaa euroa.

”Liikennevakuutusten siirron ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin sekä lisäksi roolimme paikallisessa taloudessa vahvistuu entisestään”, LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas kertoo.

Uudet bonusedut sisältävät LähiTapiolan liikennevakuutukset  tulivat myyntiin vuoden 2017 alusta kaikille yksityishenkilöiden vakuuttamille autoille. Myös LähiTapiolan nykyiset asiakkaat voivat halutessaan vaihtaa vakuutuksensa uuteen.

Autoilija, näin vältät pienet vahingot >>

Uusi liikennevakuutus palkitsee vahingottomuudesta >>

Kuvat: Mikko Hirvonen ja Getty Images

LähiTapiola Pohjoinen on 100 % asiakkaidensa omistama, kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaamme saavat vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja pankkipalvelut. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä alueyhtiöstä.

Lahitapiola_POHJOINEN_RGB_sininen

Artikkeli on Lähitapiola Pohjoisen tuottamaa kaupallista sisältöä.