Sinustako Sankari? Ensiaputaidoilla voit pelastaa ihmishengen

Kun tietää, mitä tekee, on helpompi toimia. Työ epäonnen päiviä vastaan jatkuu, ja Suomeen tehdään tänä vuonna roppakaupalla uusia sankareita. LähiTapiolan Sankarikoulutus antaa 30 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen, jotta mahdollisimman moni ihmishenki säästyisi. Koulutukset järjestetään yhteistyössä SPR:n kanssa.

Maksuttomalle neljän tunnin hätäensiapukurssille voivat asiakkaat ja asiakkuudesta kiinnostuneet ilmoittautua suoraan osoitteessa sankarikoulutus.fi. LähiTapiola Pohjoisen alueella avoimia koulutuksia on tarjolla heti helmikuulta lähtien mm. Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Kalajoella ja Kannuksessa.

LT_sydän kuva

Koululaisten koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen. Koulussa saadun elvytyskoulutuksen lisäksi koululaiset saavat kotiin lainaksi elvytyspakkauksen, jolla he vuorollaan opettavat elvytyksen kotiväelleen. Elvytyspakkaukset jäävät koulujen käyttöön.

– Haluamme tehdä konkreettisia turvallisuustekoja, joiden tavoitteena on tehdä elämästä terveempää ja turvallisempaa niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisestikin. Ensiaputaidot säästävät ihmishenkiä ja parantavat koko Suomen turvallisuutta, sanoo toimitusjohtaja Veli Rajakangas LähiTapiola Pohjoisesta.

Elvytys- ja hätäensiapukoulutukset ovat jatkoa LähiTapiolan vuonna 2016 aloittamille Sankarikoulutuksille. Vuoden 2016 Sankarikoulutusten teemana oli alkusammutus, johon osallistui 27 000 henkilöä. Alkusammutuskoulutus järjestettiin yhteistyössä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön, SPEK:in kanssa.

Vahingottomuus tuo suurimman korvauksen

  • Miksi Sankarikoulutusta? Se päivä, kun jotain sattuu jää historiaan epäonnen päivänä. Kun ihmisiltä kysytään minkä yhden asian he omaisuudestaan pelastaisivat, moni vastaa valokuvat tai vastaavat muistot, joita raha ei voi koskaan korvata.

Siksi olemme lähteneet uudelle tielle; me LähiTapiolassa korvaamme vahinkojen lisäksi vahingottomuutta. Mennyttä emme voi muuttaa, mutta meille tulevaisuus tarkoittaa sitoutumista tekoihin vahingottomuuden puolesta. Sankarikoulutus 2017 on yksi niistä teoista.

Lähde mukaan!

LähiTapiola Pohjoinen on 100 % asiakkaidensa omistama, kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaamme saavat vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja pankkipalvelut. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä alueyhtiöstä.

Lahitapiola_POHJOINEN_RGB_sininen

Artikkeli on Lähitapiola Pohjoisen tuottamaa kaupallista sisältöä.