Kesän kätevää kylmäsäilytysvapaata ruokaa
Säilykkeet ovat hyvää ja turvallista ruokaa, ja ne säilyvät muuttumattomina ilman kylmävarastointia useita vuosia. Me Kylmäsellä olemme valmistaneet lihasäilykkeitä jo vuodesta 1963 asti, ja olemme olleet vuosia suunnannäyttäjiä säilyke-trendeissä Pohjois-Suomessa. Uusinta uutta ovat 185 g säilykkeet, jotka nopeuttavat ja helpottavat arjen ruoanlaittoa. Piensäilykevalikoimastamme löydät muun muassa erilaisia kastikkeita, kuten chili con carne ja bolognesekastike, sekä liha- ja kanasäilykkeitä. Tutustu erityisesti tämän kesän uutuuksiimme Kylmäsen Kanan filepaloihin 185 g ja Kylmäsen Kermaiseen Lohikastikkeeseen 185 g!
Kylmäsen kanasalaatti 2:lle
Ainesosat:
1 pss (n. 150 g) salaattisekoitusta
Kourallinen rucolaa
Punasipulia
Viinirypäleitä
1 prk Kylmäsen Kanan filepaloja 185 g
Salaatinkastike:
4 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
Suolaa, mustapippuria
Ohjeet:
Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kaikki ainesosat ja salaatinkastike keskenään. Nauti!
VINKKI! Kylmäsen Kanan filepalat 185 g voi myös korvata Kylmäsen Kalkkunan filepaloilla 185 g.
VINKKI! Makua voi vaihdella lisäämällä salaatinkastikkeeseen mukaan esimerkiksi yrttisekoitusta tai hunajaa tai korvaamalla valkoviinietikka esimerkiksi sitruuna- tai appelsiinimehulla.
Spagettia Kylmäsen lohikastikkeella 2:lle
Ainesosat:
Spagettia
1-2 prk Kylmäsen Kermaista Lohikastiketta 185 g
Ohjeet:
Keitä spagettia pakkauksen ohjeen mukaan 2:lle. Poista kastike purkista ja lämmitä mikrossa tai liedellä kattilassa muutaman minuutin ajan. Tarjoile.
Voit korvata spagetin myös riisillä tai perunalla.
VINKKI! Huoneenlämmössä säilytetty tuote lämpenee kätevästi myös keitetyn pastan, riisin tai perunan lämmössä: kaada liika vesi pois, lisää kastike, ja ruoka on valmista nautittavaksi!
Teksti ja kuva: Kylmäsen väki