Kylmäsen hirvenlihakeitto

Kylmäsen hirvenlihasäilykkeestä syntyy herkullinen hirvenlihakeitto helposti ja nopeasti.

Hirvenlihakeitto_web

Raaka-aineet:
  • 1 prk (400 g) hirvenlihasäilykettä
  • 1,5 l vettä
  • 300 g perunaa
  • 150 g lanttua
  • 150 g porkkanaa
  • 50 g purjoa
  • 1 lihaliemikuutio
  • Suolaa
  • (Tuoretta persiljaa)

Kuori ja kuutioi perunat ja juurekset. Kuutioi hirvenliha.

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää veteen perunat ja juurekset. Mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla. Kun juurekset ja peruna ovat puolikypsiä, lisää keittoon hirvenliha. Keitä, kunnes juurekset ja perunat ovat kypsiä. Koristele keiton pinta persiljasilpulla ja tarjoile.

 

kylmanen_logo_w300