Aidosti hyvää ja itte tehtyä joulupöytään

Print

Antellin klassikoihin kuuluu perinteinen, voilla leivottu ja käsin solmittu joulutorttu. Maun ja lehtevyyden salaisuus on voitaikinassa – se on leivottu hellävaraisesti käsin, moneen kertaan kauliten. Antellin joulutorttuihin kuuluu olennaisena osana hillon päälle pieni käsin kiepautettu solmu. Alun perin solmun tarkoituksena oli estää voipaperin tarttuminen hilloon, kun torttuja pinottiin kylmävajassa moneen kerrokseen. Sittemmin tekniikka kehittyi, eikä solmua välttämättä tarvittu, mutta kun se yritettiin jättää pois, asiakkaat pöyristyivät. Antellin torttuun kuuluu siis tuo solmu, eikä sitä pidä pois otettaman.

Nykyään Antellin joulutorttuja saa moneen makuun. Perinteisen luumun sijasta voit valita vadelma- tai omenakanelitäytteisen tortun.

Aidosti hyvää joulupöytään

Joululeipä tummat viipaleet

Siirapilla, kuminalla ja pomeranssinkuorella maustettu ruista ja vehnää sisältävä perinteisten makujen joululeipä (laktoositon, ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia).

antell_joululeipa_tummat

Joululeipä vaaleat viipaleet

Siirapilla maustettu jouluinen vehnäleipä (laktoositon, ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia).

antell_joululeipa_vaalea

Joululimppu

Siirapilla, kuminalla ja pomeranssinkuorella maustetty ruista ja vehnää sisältävä perinteinen joululimppu (laktoositon, ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia).

antell_joululimppu

www.antell.fi