Aidosti hyvää ja itte tehtyä

Antellin juuret ulottuvat aina vuoteen 1880, jolloin Katri Antell ryhtyi myymään leipomaansa leipää Oulun torilla. Hyvänmakuisten tuotteiden maine kiiri kovaa vauhtia ja siitä alkoi Antellin jo 135 vuotta kestänyt tarina.

Antellin herkulliset ruokaleivät, kahvileivät ja ainutlaatuiset, käsin leivotut konditoriotuotteet hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa. Kaikki ruokaleipämme on runsaskuituisia tai kuitupitoisia ja leivomme ne vain luonnon omista raaka-aineista. Jauhot Antellin tuotteisiin tulevat Kinnusen Myllystä Utajärveltä.

Tänään Antell on valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan yritys. Olemme edelleen perheyritys, jossa vaalitaan jo aikoinaan Katrille tärkeitä asioita: herkullisuutta, aitoutta, yksilöllisyyttä ja asiakkaan kuuntelemista.

www.antell.fi