Lähimakuja uudella tavalla
Viskaalin joulutuotteissa maistuvat puolukka ja leppäsavu. Puolukkamaksapatee ja leppäsavulla palvattu lampaanpaisti antavat pohjoissuomalaisen mutta uudenlaisen makuelämyksen joulupöytään. Suosittelemme jouluiseen karjalanpaistiin myös Viskaalin naudan paistikuutioita. Varmasti paikallista alusta loppuun.
Tapaksia jouluun tai pikkujouluun
Viskaalin joulutuotteet, puolukkamaksapatee ja palvilammas sopivat erinomaisesti joulun alkupalapöytään tai pikkujoulun tapaspaloiksi.
Viskaalin joulutuotteet
Viskaalin puolukkamaksapatee
Viskaalin puolukkamaksapateessa yhdistyy naudan maksan voimakkuus makeakirpeään puolukkaan. Maksapatee sopii erinomaisesti jouluiseen tapas- tai alkupalapöytään tai leivän päälle. Kokeile joululimpun kanssa!
Viskaalin palvilammas
Viskaalin aidolla leppäsavulla palvattu lampaanpaisti on parhaimmillaan ohuina siivuina sellaisenaan. Toimii kylmänä tai lämmitettynä, samoin valkosipulimajoneesin kanssa.
Jotkut ovat kuulemma korvanneet jo kinkun palvilampaalla joulupöydässä!
Viskaalin naudan paistikuutiot
Viskaalin naudan paistikuutiot sopivat loistavasti jouluiseen karjalanpaistiin. Laita pataan, lisää vesi ja suola ja jos haluat, sipulia, maustepippuria ja laakerinlehti. Unohda yöksi uuniin miedolle lämmölle. Paras paisti tulee noin 98 asteen lämmössä.
Herkullista joulua!
Tuula, Heikki ja muu Viskaalin väki