Paikallisia makuja jouluun!
Valkosipulipikkelsin tie pohjoissuomalaisten sydämiin
Valkosipulipikkelssin juuret juontavat yli 30-vuoden päähän, arvostettuun oululaiseen ruokakauppaan Hovihalliin. Aito ja oikea Valkosipulipikkelssi tunnettiin täyteläisenä herkkuna, jota tarjottiin ilomielin myös vieraille juhlapöydissä. Jo yli kymmenen vuoden ajan Valkosipulipikkelssi on valmistettu Kasvishovissa sen alkuperäisellä reseptillä. Tänä päivänä se on pohjoissuomalaisten ruokapöytien rakastettu vakiovieras.
Jouluinen resepti: Valkosipulipikkelssi-RuisRitari
Ainesosat
- Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä 200g
- PullaPirtin RuisRitari -leipä
- Yrttejä koristeluun
Jaa RuisRitari sopivan pieniin lohkoihin. Sipaise jokaiselle suupalalle t-lusikallinen Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä. Koristele lempi yrteilläsi ja tarjoile heti. Sopii erinomaisesti alkupalaksi tai juhlapöydän tarjoiluksi.
Valmistusaika: noin 10 min.
Joulupöydän vinkki: Metsäsienisalaatti ruiskupeissa
Ainesosat
- Ruiskuppeja
- Metsäsienisalaattia
- Yrttejä koristeluun.
Annostele noin t-lusikallinen Kasvishovin aidoista metsäsienistä tehtyä Metsäsienisalaattia jokaiseen ruiskuppiin ja koristele yrtein. Tarjoile heti. Mikäli teet nämä etukäteen, laita pieni palanen jääsalaattia ruiskupin pohjalle, niin ruiskuppi pysyy rapeana. Nappaa ihastuttava tarjoiluvinkki juhlapöytääsi!
Valmistusaika: noin 10 min.