Kylmäsen poroalkupalat

Kylmäsen poroalkupalat valmistuvat kädenkäänteessä ja ne ovat herkullinen alkupalavaihtoehto joulun ja uuden vuoden juhliin.

Poroalkupalat

Kylmäsen poroalkupalat

24 annosta

Ainesosat:

100 g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
2 dl crème fraîchea
1 dl vispikermaa
mustapippuria tai aromaattista rosépippuria
Linkosuon ruissipsejä ja palttoonappeja

Ohje:

Vispaa kerma kuohkeaksi ja sekoita crème fraîcheen. Lisää sekaan poron kylmäsavurouhe ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä muutama tunti. Porotahna sopii erinomaisesti erilaisten rukiisten näkkileipien ja tumman saaristolaisleivän kanssa nautittavaksi. Koristele esimerkiksi tomaatin viipaleilla ja viininlehtisalaatilla tai kuusenkerkillä. Ripottele pippuria makusi mukaan pinnalle.

 

kylmanen_logo_w300