Antellin pikkusuolainen herkku kevään ja kesän juhliin!
Antellin pienissä Saaristolaisnappisissa on suomalaisen saariston tunnelmaa ja luonnon omista raaka-aineista leivottu aito ja herkullinen, makeaan vivahtava maku. Nappiset soveltuvat hyvin myös juhlatarjoiluihin, tarjoile nappisia esimerkiksi herkullisella graavilohitäytteellä. Ota resepti talteen, kokeile ja nauti!
Antellin Saaristolaisnappinen on laktoositon, ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää, eikä mantelia.
Saaristolaisnappiset graavilohitäytteellä
Makoisat mansikkaleivokset kevään ja kesän juhliin!
Sitruunalla kostutettu kolmikerroksinen leivos, jonka välissä mansikkahilloa ja pehmeää vaniljanmakuista kreemiä. Päällä kesän mansikoita ja kiille.
Laktoositon, ei sisällä soijaa, pähkinää tai mantelia (leivottu tilassa, jossa käsitellään pähkinää ja mantelia).