Pikkusuolaiset Antellilta

Olipa juhlahetkesi muodollisempi tilaisuus tai rento kokoontuminen ystävien kesken, Antellin makeilla ja suolaisilla tarjottavilla kruunaat juhlasi.

kale_antell_ruisnappiset

KUVA: Antell

Pikkusuolaiset tarjottavat taiot kädenkäänteessä Antellin Saaristolais- ja Ruisnappisista. Antellin pienissä Saaristolaisnappisten makeaan vivahtavassa maussa aistit suomalaisen saariston. Ruisnappisten rehellinen rukiin maku muuntuu moneen tunnelmaan.

Laadimme makunystyröitä hellivät reseptit juhlatarjoiluihisi. Ota reseptit talteen, kokeile ja nauti!

Ruisnappinen savuporotäytteellä (10 hlö)

  • 200 g savupororouhetta
  • 200 g piparjuurituorejuustoa
  • 100 g smetanaa
  • 2 punasipulia
  • 1 rkl kidesokeria
  • 0,5 dl vaaleaa balsamicoa
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Sekoita keskenään smetana ja tuorejuusto. Lisää poro ja ripaus mustapippuria. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa. Leikkaa punasipuli puoliksi ja sen jälkeen ohuiksi siivuiksi. Kuullota siivuja hetki kuumassa kasarissa ja lisää sokeri, balsamico sekä ripaus suolaa. Anna kiehua hetki. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Tarjoa täytettä Ruisnappisten päältä ja koristele punasipulihillokkeella.

 

kale_antell_saaristolaisnappiset

KUVA: Antell

Saaristolaisnappinen graavilohitäytteellä (10 hlö)

  • 400 g graavilohta
  • 200 g smetanaa
  • 1 sipuli tai punasipuli
  • 1 sitruunan kuori
  • Tuoretta tilliä
  • Mustapippuria

Leikkaa graavilohi pieniksi palasiksi. Kuutioi sipuli. Hienonna tuore tilli ja raasta sitruunasta kuori niin, että valkoista osaa ei tule mukaan. Yhdistä ainekset smetanaan ja sekoita. Anna maustua viileässä vähintään 30 min. Tarjoa Saaristolaisnappisten päällä ja nauti!

Teksti: Terhi Heikkilä ja Kaarina Ronkainen-Siikaluoma / Antell

Antell_logo_w150