Viskaalin 100% Naudan -grillipöytä
Lähilihaa grilliin – arkena ja juhlana! Viskaalin 100% Naudan –makkarat sekä burger- ja grillipihvit valmistetaan käsityönä pohjoissuomalaisesta naudanlihasta. Viskaalissa ei tingitä lihasta, jonka laatu tiedetään, kun teurastuksesta makkaran tekoon ja palvaamisesta pakkaamiseen kaikki tehdään samassa talossa.
Viskaalin 100% Naudan –makkarapannu
Tästä makkarapannusta koko perhe löytää suosikkinsa. Kevyttä linjaa noudattavankaan ei tarvitse välttää makkaraa, sillä Viskaalin lihaisassa grillimakkarassa on rasvaa vain 17 %.
- ½ lenkkimakkaraa
- 2 verimakkaraa
- 4 nakkia
- 2 grillimakkaraa
Grillaa makkarat kokonaisina kypsiksi ja paloittele sitten paloiksi tarjottavaksi. Tai jos grillaat esimerkiksi muurikalla, paloittele makkarat jo ennen grillaamista noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Viskaalin Lihakääryleet grillistä
Monikäyttöinen mureutettu Viskaalin Naudan sisäpaistipihvi sopii grillattavaksi sellaisenaan tai vaikkapa lihakääryleisiin. Tässä MasterChef Joonas Hämäläisen ohje grillissä valmistettaviin kääryleisiin. Täytettä voit vaihdella maun mukaan.
Tarvikkeet:
- 1 pkt Viskaalin Naudan sisäpaistipihvejä
- 1 pkt halloumjuustoa
- 3 kevätsipulin varret
- suolaa, mustapippuria
Ohje:
Nuiji huoneenlämpöiset sisäpaistipihvit kahden muovipussin välissä lihanuijalla ohuen ohueksi. Leikkaa molemmat nuijitut pihvit kolmeen osaan. Leikkaa halloumjuusto kuuteen osaan ja kevätsipulin varret lihakääryleiden levyisiksi.
Laita juusto ja sipulin varret lihapalasten päälle ja kääri tiukaksi rullaksi. Halutessasi voit kiinnittää kääryleen märällä coctailtikulla.
Grillaa lihakääryleitä 2-3 minuuttia puoleltaan tai kunnes kypsiä ja saaneet hyvän paistopinnan.