Antellin pikkusuolainen herkku kevään ja kesän juhliin!

Antellin pienissä Saaristolaisnappisissa on suomalaisen saariston tunnelmaa ja luonnon omista raaka-aineista leivottu aito ja herkullinen, makeaan vivahtava maku. Nappiset soveltuvat hyvin myös juhlatarjoiluihin, tarjoile nappisia esimerkiksi herkullisella graavilohitäytteellä. Ota resepti talteen, kokeile ja nauti!

Toukokuun Likeltä mainos 2016

Antellin Saaristolaisnappinen on laktoositon, ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää, eikä mantelia.

Saaristolaisnappiset graavilohitäytteellä

Makoisat mansikkaleivokset kevään ja kesän juhliin!

Mansikkaleivos1_webMansikkaleivos2_web

Sitruunalla kostutettu kolmikerroksinen leivos, jonka välissä mansikkahilloa ja pehmeää vaniljanmakuista kreemiä. Päällä kesän mansikoita ja kiille.

Laktoositon, ei sisällä soijaa, pähkinää tai mantelia (leivottu tilassa, jossa käsitellään pähkinää ja mantelia).

antell_logo_w300