Kasvishovi – Paikallisia makuja pääsiäiseen

Helppoa ja nopeaa pääsiäispöytään. Ihastu suussasulaviin valkosipuliperunoihin!

Pääsiäisen valkosipuliperunat

  • 1kg oman alueen perunoita
  • 200g Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä
  • 2dl kuohukermaa
  • 1tl suolaa
  • voita vuoan voiteluun
  • tuoretta timjamia koristeluun

Kuori ja viipaloi perunat. Voitele vuoka ja lado laakean uunivuoan pohjalle puolet perunoista. Levitä perunoiden päälle purkillinen Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä, ja niiden päälle loput perunat. Lisää 1tl suolaa kerman joukkoon ja kaada se perunoiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa noin 1-1,5h.

Kasvishovi_logo_w150