Antell – Ras el hanout-karitsaa pääsiäisleivällä
Antellin tummat pääsiäisviipaleet taipuvat monenlaiseen herkutteluun niin arjessa kuin juhlassakin. Pääsiäisleivästä taiot nopeat Limppublinit yllätysvieraille tai Ras el hanout-karitsaleivät vaikkapa juhlapöydän alkupaloiksi. Kokeile ja ihastu!
Ras el hanout-karitsaa pääsiäisleivällä
- Pariloi leipäviipale rapeaksi
- Voitele sahramilla maustetulla baba ganoush kreemillä (Munakoisotahna)
- Aseta jää-ja friseesalaatin lehti leivälle
- Aseta grillattu paprika ja munakoisoviipale
- Aseta pari lohkoa puolikuivattua tomaattia
- Mausta karitsan niska ras el hanout mausteseoksella ja revi/nyhdä ronskisti. Aseta lihat leivälle.
- Viimeistele granaattiomenan siemenillä ja sangonversoilla
Antellin tumma pääsiäisleipä, viipaleet
Pehmeä, siirapilla, pomeranssinkuorella ja kuminalla maustettu pääsiäisen tumma runsaskuituinen sekaleipä. Laktoositon, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä soijaa, ei sisällä pähkinää, ei sisällä mantelia.