Perinteitä ja aitoja joulun makuja
Joulupöydän herkullisin alkupala läheltä
Joulupöydän herkullisin alkupala, Joululimppu puolukkapateella, syntyy lähellä tuotetuista raaka-aineista toisiaan täydentäviä makuja yhdistellen. Levitä Pulla-Pirtin perinteikkään Joululimpun päälle muutama ohut siivu Viskaalin Puolukkamaksapateeta. Ripottele leivälle kokonaisia puolukoita ja koristele persiljalla. Nauti yhdistelmän jouluisesta mausta!
Perinteitä ja aitoja joulun makuja
Joulun odotukseen ja joulunviettoon liittyy usein jo lapsuudesta lähtöisin olevia perinteitä. Perinteitä vaaliva Pulla-Pirtti tuo ruokapöytääsi aitoja joulun makuja, jotka on saatu aikaan puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista vahvalla leipureidemme osaamisella.
Maukkaan Joululimppumme resepti pohjautuu monta vuosikymmentä vanhaan ohjeeseen, joka on Pulla-Pirtin perustajan, Antero Räinän kädenjälkeä. Tämän reseptin mukaan Joululimppuun saadaan sille ominaista makeutta siirapilla ja viimeisteltyä joulun makua aniksella. Toinen joulun perinteisistä herkuistamme on oikeaan voihin leivotut Joulutortut. Niiden resepti viilattiin huippuunsa tämän syksyn aikana, ja uutta paranneltua Joulutorttua onkin kehuttu parhaaksi joulutortuksi aikoihin!
Maukasta joulua toivottaa Pulla-Pirtin väki!
www.pullapirtti.fi