Jouluherkkuja, makeaa ja suolaista

putaanpulla_luumukakku

Joulupöytä ei ole joulupöytä ilman perinteisiä juhlapöydän herkkuja, leipiä ja leivonnaisia. Jouluiseen ruokapöytään kuuluu makeat joululeivät, rieskat sekä ruisleipä. Nämä kaikki maistuvat kinkun, graavilohen, sillien ja sienisalaatin kanssa. Putaan Pullan valikoimista löytyy viipaloitua ja kokonaista Joululeipää, Perunarieskoja, 100% Kaurarieskaa sekä monenlaisia ruisleipiä.

Kokeile perinteisiä yhdistelmiä: laita graavilohta rieskan päälle, joulukinkkua joululeivälle, sienisalaattia ruisleivän kyytipojaksi, ja monia muita herkullisia makuyhdistelmiä.

Joulunajan jälkiruokapöytään laitetaan voilla leivottuja joulutorttuja, joulupitkoa herkullisella voivanilja-karpalotäytteellä, piparkakkuja sekä kaiken kruunaa täyteläinen luumukakku!

putaanpulla_joulutuotteita

Jos joulun jälkeen on kinkkua jäänyt syömättä, teet siitä helposti maukkaan iltapalan. Laita uuni 250 asteeseen. Voitele joululeivän viipale voilla, sinapilla tai vaikka valkosipulipikkelssillä. Viipaloi kinkusta siivuja leivän päälle ja laita kaveriksi tomaattiviipale. Kuorruta leivät juustolla. Lämmitä leipiä uunin keski- tai yläosassa noin 7 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa. Näin saat helposti tehtyä herkullisia lämpimiä voileipiä, ja maistuu varmasti kaikille!

putaanpulla_joulutorttu

Maukasta joulunaikaa toivottaa Putaan Pullan väki!

www.putaanpulla.fi