Ruisnappisia vuohenjuustolla ja kurpitsansiemenpestolla

Vuohenjuustoa, kurpitsansiemenpestoa, paahdettua paprikaa ja marinoitua punasipulia Antellin ruisnappisilla


 vuohenjuustonappinen
Ruisnappisia vuohenjuustolla ja kurpitsansiemenpestolla
Täyte 10:lle leipäselle
Kurpitsansiemenpesto

20g kurpitsansiemeniä
puolikas valkosipulin kynsi
ripaus suolaa
ripaus sokeria
2 tl tuoretta persiljaa
2¼ rkl tuoretta basilikaa
½ dl oliiviöljyä
ripaus mustapippurirouhetta
10 g parmesanjuustoa

Paahda kurpitsansiemenet kevyesti paistinpannulla. Yhdistä kaikki ainekset keskenään
ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Paahdetut paprikat

¼ punaisesta paprikasta
¼ keltaisesta paprikasta
ripaus suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
hyppysellinen rosmariiniä
puolikas valkosipulin kynsi

Pese ja lohko paprikat ja hienonna valkosipuli. Laita paprikalohkot uunipellille ja mausta ne.
Paista uunissa kiertoilmalla 6min 230°C.

Marinoitu punasipuli

puolikas punasipuli
¾ tl punaviinietikkaa
¾ tl vettä
½ tl sokeria
ripaus suolaa

Kiehauta punaviinietikka, vesi ja mausteet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Viipaloi punasipuli ja
kaada liemi viipaleiden päälle. Anna marinoitua vähintään 2h, mielellään vuorokauden.

20g cashewpähkinöitä
1 pussi jääsalaattia
300 g vuohenjuustoa
1 ¼ rkl hunajaa
½ dl basilikan lehtiä

5 kpl ruisnappisia halkaistuna

Voitele reilu kerros pestoa nappisen päälle. Aseta seuraavaksi jääsalaatti ja paahdettu paprika. Paista
vuohenjuustopaloja paistinpannulla kunnes pinta on kauniin ruskea ja aseta se sitten leivälle. Sivele
juuston pinta hunajalla ja aseta paahdetut cashewpähkinät juuston päälle. Viimeistele tuoreilla basilikan
lehdillä.

 

Antell_logo_w150