Perjantai-illan herkku – saunan jälkeen maistuva Monari-Porilainen
Illat pimenevät, raskas työviikko takana, ja perjantai koittaa. Tekee mieli jotain hyvää. Monari-Porilainen maistuu vaikka saunan jälkeen, ja sen tekeminen ei vie kauan. Kun teet porilaisen Putaan Pullan Monivilja Sämpylästä, saat annokseen myös roppakaupalla kuituja, sekä hyvää makua! Tarjoile Monari-Porilainen salaatin kanssa.
Monari-Porilainen
Ainesosat:
- Putaan Pullan Monivilja Sämpylä
- sipuliteemakkara / makkarapihvi
- kananmuna
- juusto
- sipuli
- sinappi
- ketsuppi
- majoneesi
- salaatti
- kurkku
- tomaatti
Ohjeet:
- Paista makkarapihvi ja kananmunat pannulla.
- Leikkaa sipuli renkaiksi.
- Halkaise sämpylät.
- Kokoa porilainen: laita kananmuna, makkarapihvi, juusto ja sipulirenkaat sämpylän väliin.
- Mausta sinapilla, ketsupilla ja majoneesilla. Voit laittaa mausteet myös lautaselle, josta niitä voi annostella syödessä.
- Tarjoile salaatin kanssa.
Teksti: Helmi Tyykiluoto
Resepti: Eija Kuukkanen
Kuva: Helmi Tyykiluoto