Perjantai-illan herkku – saunan jälkeen maistuva Monari-Porilainen

Illat pimenevät, raskas työviikko takana, ja perjantai koittaa. Tekee mieli jotain hyvää. Monari-Porilainen maistuu vaikka saunan jälkeen, ja sen tekeminen ei vie kauan. Kun teet porilaisen Putaan Pullan Monivilja Sämpylästä, saat annokseen myös roppakaupalla kuituja, sekä hyvää makua! Tarjoile Monari-Porilainen salaatin kanssa.

IMG_5947_web

Monari-Porilainen

Ainesosat:
  • Putaan Pullan Monivilja Sämpylä
  • sipuliteemakkara / makkarapihvi
  • kananmuna
  • juusto
  • sipuli
  • sinappi
  • ketsuppi
  • majoneesi
  • salaatti
  • kurkku
  • tomaatti
Ohjeet:
  1. Paista makkarapihvi ja kananmunat pannulla.
  2. Leikkaa sipuli renkaiksi.
  3. Halkaise sämpylät.
  4. Kokoa porilainen: laita kananmuna, makkarapihvi, juusto ja sipulirenkaat sämpylän väliin.
  5. Mausta sinapilla, ketsupilla ja majoneesilla. Voit laittaa mausteet myös lautaselle, josta niitä voi annostella syödessä.
  6. Tarjoile salaatin kanssa.

 

Teksti: Helmi Tyykiluoto
Resepti: Eija Kuukkanen
Kuva: Helmi Tyykiluoto

putaan_pulla_logo_w300