Pulla-Pirtin marjaiset täytepitkot tuovat tuulahduksen kesää juhlapöytääsi

Kesäjuhlien helpoin ja maistuvin tarjottava ovat Pulla-Pirtin maukkaat täytepitkot. Perinteiset pitkot sisältävät runsaasti herkullista täytettä jokaisella suupalalla. Valitse juhliisi mansikka-, mustikka- tai vadelmatäytepitko, ja tuo kesän marjat juhlapöytääsi kaikkein maistuvimmassa muodossa.

pullapirtti_fiiliskuvat_pitkojpg

Loistava herkku mökkivieraille

Täytepitkot ovat myös käytännöllinen herkku ilahduttamaan kesän mökkivieraita. Helposti jaettavasta pitkosta riittää viipaleita isommallekin seurueelle.

PP_Mansikkataytepitko_2015 (1)_web

Täytepitko mukaan piknikille

Kesä ja täytepitkot ovat erottamaton pari. Järjestä kaveriporukalla kesän ensimmäisenä hellepäivänä piknik teidän lempirannalle, ja nappaa jälkiruuaksi herkullinen täytepitko.

Osallistu arvontaan

Marjaiset pitkot sopivat niin hyvin kesään, että järjestimme kesän maukkaimman kampanjan osoitteessa www.pullapirtti.com/arvonta. Kilpailun pääpalkintona on Pulla-Pirtin punainen Jopo, jolla kesän piknik-reissut hoituvat kätevästi. Lisäksi piilotimme täytepitkopakkauksiin VOITTO-koodeja. Jos ostamassasi pakkauksessa on VOITTO-alkuinen koodi, lunasta koodisi kampanjasivulla ja saat kesäisen piknik-huovan!

 

PPInsta1_web

Maistuvia hetkiä kesään toivottaa Pulla-Pirtin väki!

Pulla_pirtti_logo_w150