Kasvishovi – kesällä syödään yhdessä

Kesällä ruoka maistuu parhaalta ulkona yhdessä perheen ja ystävien seurassa. Löydä oma suosikkisi maukkaista ja aidon makuisista majoneesiherkuistamme tai yllätä piknikseurueesi tuoreilla take-away lounassalaateillamme. Panosta ruoanlaitossa lähialueen kasviksiin ja yrtteihin. Anna kesän maistua!

kasvishovi_kesapoyta

Chilimajoneesi – Uutuus!

Chilimajoneesi on uusin tulokas majoneesiperheessämme. Chilimajoneesi sopii erityisesti hampurilaisten, ranskalaisten ja tortillojen kanssa nautittavaksi.

kasvishovi_chilimajoneesi

Rieskapizza

Tämän kesän ehdoton hittiresepti on Rieskapizza lähialueen tuotteista. Oululaiset tietävät, että majoneesi kuuluu pizzaan. Rieskapizzassa yhdistyvät Viskaalin naudan meetwursti, PullaPirtin perunarieska ja Kasvishovin Chilimajoneesi. Kokeile ja yllätä kaverisi!

Vinkki: Haluatko rapean pohjan, paista rieskapizza grillissä!

Katso videoresepti!

Grillisalsalle uuden rouhea ilme

Grillisalsa on saanut uuden komean ilmeen. Maku on sama tuttu. Tomaattinen ja lempeän mausteinen Grillisalsa on joka grillaajan paras ystävä. Tuttavallisemmin Grilliksenä tunnettu herkku on parasta grillatun lihan, kalan tai vihannesten kanssa nautittuna.

kasvishovi_grillisalsa

Lounassalaatit – Piknikruokaa parhaimmillaan

Maistuvat, terveelliset ja värikkäät salaattimme on helppo napata mukaan piknik-koriin tai vaikkapa pidemmälle automatkalle. Salaattiemme salaisuus on tarkkaan mietityt ainesosat ja makuyhdistelmät. Salaatteihin makua antavat Kasvishovin oman keittiön kastikkeet, joita jokainen voi itse annostella salaattiinsa sopivasti. Käytämme ainoastaan tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita. Pyrimme hyödyntämään paikallisten tuottajien satoa ja tuotantoa mahdollisimman pitkälle.

kasvishovi_kanacaesarkasvishovi_salaatit_v1

Tutustu valikoimaan!

Kasvishovi_logo_w150