Raahen Citymarket 10-vuotta

K-kauppiasuramme alkoi aprillinpäivänä 1990 keskipohjanmaalla Kannuksessa, jossa ensimmäinen kauppapaikkamme oli sen aikainen liiketyyppi, K-halli.

CM_Raahe

Suomen 90-luvun alun lama opetti nopeasti uudelle kauppiaspariskunnalle yritystalouden realismia. 90-luvulla ehdimme vielä edelleen Kannuksessa avata uuden K-kaupan, silloin liiketyyppinä oli jo K-market.

Vuosituhannen vaihteessa siirryimme Raaheen K-market Kreivintorille, josta edelleen 2004 K-supermarket Ykkös-Etuun.

Nykyinen kauppapaikkamme citymarket Raahe avattiin 2005. Tänä vuonna Raahen citymarket täyttää 10-vuotta, jota juhlistamme myöhemmin syksyllä. Oma uramme kaupan alan yrittäjinä on kestänyt 25- vuotta. Kauppiasyrittäjyys on ollut vaiherikas ja antoisa matka. Olemme nauttineet perheyrittäjyyden mallista, yhdessä tekemisestä, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisesta. Tästä kaikesta iso kiitos kaikille mukana olleille.

Päivi ja Seppo Ahoketo
K-citymarket-kauppiaasi