Määräaikainen sähkösopimus on varma valinta

Suosiotaan kasvattaneet Seniorisähkö ja Varmavirta ovat määräaikaiset sähkösopimukset, jotka Oulun Sähkönmyynnin asiakkaat kokevat omakseen.

”Seniorisähkö ja Varmavirta ovat olleet suosituimpien ja parhaiten kasvavien sähkösopimuksiemme joukossa”, Oulun Sähkönmyynnin kuluttajamyynnin myyntipäällikkö Elina Mota toteaa hymyillen.

”Erityisesti Seniorisähköstä on innostuttu ympäri Suomen – ja meidän sähkösopimuksemme tosiaan saa kaikkialle Suomeen, riippumatta asiakkaan asuinpaikasta.”

Määräaikaisen sähkösopimuksen suosion takana ovat muun muassa luotettavuus ja huolettomuus. Asiakkaan sähkölasku muodostuu kiinteästä perusmaksusta ja kulutuksen mukaan laskutettavasta energiamaksusta. Seniorisähkö-sopimukseen sisältyvä eläkeläisalennus on houkutteleva – asiakas saa 50 prosentin eläkeläisalennuksen kiinteään perusmaksuun. Lisäksi asiakas maksaa aina oman asuinalueensa sähköverkkoyhtiölle sähkön siirrosta.

Varmavirta ja Seniorisähkö ovat kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon, sillä hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Räätälöi sopimus oman näköiseksi

Määräaikaiseen sähkösopimukseen voi valita haluamansa tuotantotavan, kuten puun ja veden, auringon tai tuulen. Sähkösopimusasiakkaamme ovat mukana tukemassa suomalaista työtä, sillä sähkösopimuksiimme on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-merkki sekä suomalaisesta muotoiluosaamisesta kertova Design from Finland -merkki.

Seniorisähkön kaltaisia sähkösopimuksia ei tarjoa mikään muu sähkönmyyntiyhtiö, sillä tuote on ainoa laatuaan. Eläkeläisille suunnattu sähkösopimus helpottaa päätöksentekoa, kun asiakas voi valita itseä puhuttelevan tuotteen monien varteenotettavien vaihtoehtojen joukosta.

Vaihtoturvasta lisäturvaa

Aina silloin tällöin tulee eteen tilanne, että oman sähkösopimuksen hinta onkin kalliimpi kuin markkinahinta. Tämäkin on huomioitu määräaikaisissa sähkösopimuksissamme.

”Seniorisähköön ja Varmavirtaan kannattaa liittää vapaaehtoinen vaihtoturva. Vaihtoturva on maksullinen palvelu, jonka avulla voi tehdä yhden uuden määräaikaisen sopimuksen, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana”, Mota avaa.

”Sähkösopimusasiakkaamme voivat seurata energiankulutustaan, tarkastella laskujaan ja hallinnoida omia tietojaan Energiatilillä juuri silloin kun heille parhaiten sopii”, hän lisää.

Kiinnostuitko määräaikaisesta sähkösopimuksesta?

Tutustu sähkösopimuksiimme!