Miten Sinä kulutat energiaa? Laskuri kertoo!

SähköTohtori

Sähkötohtori selvittää kodin sähkönkäytön jakautumisen. Antamalla pyydetyt tiedot kodin sähkölaitteista ja niiden käytöstä, SähköTohtori tekee raportin kotisi sähkönkäytön jakautumisesta. SähköTohtori laskee myös sähkönkäytön kustannukset ja antaa säästövinkkejä.

Avaa SähköTohtori

Nuukaset ja tuhlarit -laskuri

Tavat ja tottumukset vaikuttavat merkittävästi energiankäyttöön. Myös laitteiden energiatehokkuus ja ikä vaikuttavat kulutukseen. Nuukaset ja Tuhlarit -laskuri havainnollistaa kahden samankokoisen talouden kulutuseroja yhden talviviikon aikana.

Avaa Nuukaset ja tuhlarit -laskuri

Mitä maksaa? -laskuri

Mitä maksaa? -laskurilla voit laskea nopeasti kodin sähkölaitteiden käyttökustannuksia. Merkitse laskuriin sähkölaitteen käyttöaika ja laskuri laskee laitteen kuukausikustannukset euroina. Myös akulla toimivien laitteiden latauskertojen laskeminen onnistuu.

Avaa Mitä maksaa? -laskuri