Mikon asunto sai uuden ilmeen loman aikana

Oululainen Mikko Suomela oli viime kesänä kinkkisen tilanteen edessä: Miehen rivitalokolmio kaipasi remonttia, mutta kesäloman viettäminen työmaan keskellä ei houkutellut ajatuksena. Elokuun lopulla mies otti yhteyttä Äimäraution K-rautaan. Lokakuussa hän palasi lomamatkalta valmiiseen kotiin.

_DSC1117

– Tässä oli sen verran paljon työtä, että päätin hommata työmiehet asialle. Äimäraution K-raudan kautta sain myös työnohjauksen ja pääsin näkemään millainen asunnosta tulee jo etukäteen. Ajattelin myös, että tämä on turvallisin vaihtoehto, Suomela kertoo.

Vuonna 1986 rakennettu asunto oli päässyt kulumaan pinnoiltaan vuosien vuokrakäytön aikana. Varsinkin alkuperäiskuntoisen kolmion peseytymistilat vaativat kohennusta. Suomelan onneksi kyseiset remontit edustavat juurikin Äimäraution erikoisosaamista.

– Pesuhuone- ja saunaremontit ovat kaikista yleisimpiä remontteja mitä teemme. Tänäkin vuonna meidän kauttamme toteutetaan toista sataa kodin kunnostusta alkaen pienasennuksista jopa koko huoneiston saneerauksiin, asennuspalvelujen myynnistä vastaava Pekka Ojala sanoo.

Kaikki saman katon alta

Niin sanottujen märkätilojen lisäksi asunnossa uusittiin käytännössä kaikki kattoa ja osaa lattiasta lukuun ottamatta. Kokonainen paketti sopi Suomelalle, joka suunnitteli myöhäisen kesäloman viettämistä Thaimaassa.

– Katsoimme myymälässä materiaalit ja piirrokset ennen lähtöäni valmiiksi. Käytännössä olin loman aikana yhteydessä Suomeen yhden puhelun ja sähköpostin verran, Suomela nauraa.

Asiakas saa valita haluamansa materiaalit Suomen suurimpiin ja luotetuimpiin kuuluvan toimijan laajasta valikoimasta. Monien yllätykseksi myös suunnittelu- ja asennustyöt hoituvat saman katon alta.

– Näin joka asiaa ei tarvitse lähteä hakemaan eri paikasta, Ojala sanoo.

– Kaikilla henkilöillä, joiden kanssa olin tekemisissä, oli tosi reipas asenne hommaan. Ihan remonttimiehistä lähtien oli hyvä meininki, Suomela kiittelee.

_DSC1131

Turvallinen tapa remontoida

Äimärautiolta löytyy tarvittaessa apua myös rahoitukseen. Esimerkiksi monet nuoret perheet mitoittavat remonttitarpeensa taloudellisen kuukausirasituksen kautta.

– Asennukseen saa meiltä rahoituksen jopa puolen vuoden korottomalla maksuajalla. Tekemiimme remonttitöihin voi hakea myös kotitalousvähennystä, Ojala kertoo.

Remonttitarpeen tullessa asiakas voi aloittaa prosessin monella eri tavalla.

– Meihin voi ottaa itse yhteyttä, tulla käymään myymälään tai pyytää meidät käymään kotonaan maksutta. Se on pyritty tekemään niin helpoksi kuin olla ja voi, Ojala sanoo.

Remontin lopputulokseen tyytyväisen Suomelan kesäloma sujui muutenkin mainiosti.

– Menin reissussa naimisiin. Kyllä tänne nyt kelpasi muuttaa.

Äimäraution remonttipalveluita vastaavat palvelut löydät myös Kemin K-raudasta.

kylpyhuone

K-Rauta Äimärautio on avannut uuden sivuston remonttipalveluihin. Sieltä löytyy ideoita kodin kunnostukseen ja tietoa esimerkiksi rahoituspalveluista. Palvelumyyntiin voi olla helposti yhteydessä:

logo