Mainos

Suunnittele unelmiesi matka Suomessa – Toteuta se sitten, kun Sanna ja Sauli antavat luvan

Hetki sitten tasavallan presidentti kehotti meitä suomalaisia ottamaan toisistamme etäisyyttä fyysisesti, mutta lähentymään toisiamme henkisesti.

SE OLI FIKSUSTI SANOTTU. Ja se oli meille myöskin se ratkaiseva naula, joka sai meidät tekemään muutoksen Kasvun Paikka -kampanjaamme. Meidän oli tarkoitus julkaista ensimmäinen mainos, jossa Saaga Travel kannustaa ihmisiä matkustamaan – menemään, tekemään, näkemään ja kokemaan.

Juuri nyt se olisi typerää, ellei peräti vastuutonta. Mutta koska saagalaiset ovat reissuihmisiä henkeen vereen, kehotamme sinua silti matkustamaan – tällä kertaa kuitenkin korvien välissä.

SUUNNITTELE UNELMIESI MATKA minne tahansa kauniissa kotimaassamme.

Kerää mukaasi paras porukka. Päätä määränpää, reitti, välietapit, ruuat, juomat, majoitukset…

Matkasi voi olla esimerkiksi hääkuljetus Oulun alueella, rento kyyti festareille, vauhdikas reissu perheen kesken huvipuistoon tai kaveriporukan kuljetus kohti Lapin tuntureita.

Vain taivas – ja Suomen rajat – on rajana.

JOS ONNI SUO, saat matkaan liittyvät kuljetukset ilmaiseksi, oli sitten kyse vip-taksista, pikkubussista tai vaikka kuvan kaksikerroksisesta maantiennielijästä.

Saaga Travel kuljettaa sinut turvallisesti matkasi määränpäähän ja sieltä takaisin kotiin.

Kerro meille, minkälainen olisi unelmiesi kotimaanmatka ja osallistu samalla arvontaan. Arvonta päättyy 30.4.2020. Arvonta suoritetaan 8.5.2020.

Jos tarvitset apua kuljetuksen lisäksi myös muissa mahdollisissa järjestelyissä, majoituksissa tai ruokailussa, saagalaiset auttavat sinua vuosien kokemuksella ja tuoreen yrittäjän innolla.

NYT SUUNNITELLAAN JA UNELMOIDAAN. Ja matkalle lähdetään sitten, kun presidentti näyttää vihreää valoa.

Tästä Kasvun paikassa on kyse.

KASVUN PAIKAN TAVOITTEENA on aidosti yhdessä tunnistaa, ymmärtää ja auttaa löytämään mukaan valikoituneiden yritysten haasteet markkinoinnissa ja löytää markkinoinnille suunta sekä viedä yhdessä suunnitelmat aina toimenpiteiksi asti. Markkinointiohjelman tarkoituksena on edesauttaa rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä ja syventää luottamusta. Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän.

HALUAMME, ETTÄ KAIKKI pääsevät seuraamaan yhteistä matkaamme, siksipä tulemme tekemään Kasvun paikan ympärille kiinnostuneille tavan seurata työskentelyämme videoiden, tapahtumien, kirjoitusten ja some-kanavien sisältöjen kautta.

Saaga Travel on uusi innovatiivinen ja ennakkoluuloton tilausajoihin ja henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys, joka haluaa erottua kilpailijoistaan laadulla ja kuten jo nimikin sanoo tarinoilla. Sillä reissut, jos mitkä, ovat täynnä ikimuistoisia tarinoita – jo tehtyjä ja tulevia.

Kasvun paikka -reportteri Jani Halme pohti koronaviruksen vaikutuksia ja mahdollisuuksia blogikirjoituksessaan.

Suunnittele unelmiesi kotimaanmatka -kilpailun säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Saaga Travel Oy.

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Arvontaan eivät voi osallistua kilpailun järjestäjien palveluksessa olevat henkilöt.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 23.3.2020 ja päättyy 30.4.2020 kello 23.59.

Vain kilpailuaikana saapuneet osallistumiset hyväksytään. Järjestäjä ei vastaa tietoliikenneyhteyksien toimintaan liittyvistä häiriöistä, jotka saattavat rajoittaa kilpailuun osallistumista.

4. Palkinnot ja arvonta

Arvonnan palkintona on kuljetus omavalintaiseen matkakohteeseen kotimaassa. Palkintoon ei sisälly muita matkasta aiheutuvia kuluja, kuten ruokia tai majoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa palkintomatkan kohdetta tai ajankohtaa perustellusta syystä.

Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

Arvonta suoritetaan 8.5.2020.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla/puhelimitse. Voittajan nimi julkaistaan Kaleva Median ja Saaga Travelin sivuilla.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

6. Järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjän vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa palkintomatkan mahdollisesta peruuntumisesta aiheutuvista kuluista.

7. Verot

Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta arpajaisverosta.

8. Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen.

9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää yhteystietojaan viestintä- ja markkinointitarkoitukseen. Osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa arvontaan liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiseen.