Mainos

Miten saada ikimuistoiset matkat koko kansan tietoisuuteen?

Pohjoisesta markkinoinnin suurvalta

Meillä suomalaisilla on hivenen vinksahtanut suhtautuminen markkinointiin. Toisinaan kuulee yritysjohtajan jopa ylpeilevän sillä, että menestystä on tullut, vaikka ei ole edes markkinoitu. Hulluutta. Väitän että moisia puhuvalle johtajalle pitäisi antaa potkut välittömästi. Miksi hän antoi kilpailijoilleen tasoitusta? Miten paljon lisämenestystä olisikaan tullut, jos olisi markkinoitu?

Suunnittele unelmiesi matka Suomessa – Toteuta se sitten, kun Sauli antaa luvan.

Suunnittele unelmiesi matka, minne tahansa kauniissa kotimaassamme. Vain taivas – ja Suomen rajat – on rajana.

Kilpailu on päättynyt!

Saaga Travel

Saaga Travel on uusi innovatiivinen ja ennakkoluuloton tilausajoihin ja henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys, joka haluaa erottua kilpailijoistaan laadulla, ja kuten jo nimikin sanoo tarinoilla. Sillä reissut, jos mitkä, ovat täynnä ikimuistoisia tarinoita – jo tehtyjä ja tulevia.

Mikä sai hakemaan mukaan Kasvun paikkaan?

Olemme nuori yritys vaikka omaammekin pitkän kokemuksen alalta. Tavoitteenamme on rakentaa yrityksestämme erilainen, nykyaikainen ja edistyksellinen henkilökuljetusyhtiö. Tähän tarvitsemme asiantuntevaa apua koska monikanavaosaamisemme on hyvin rajallinen.

Tunnistetut haasteet markkinoinnissa?

Koska asiakaskuntamme on laaja, tarvitsemme myös laajaa osaamista monikanavaisesta markkinoinnista, jotta tavoitamme kohderyhmämme. Emme halua olla se halvin, haluamme olla perustellusti paras. Tämä pitää osata tuoda esille markkinoinnissamme.

Mitä odotuksia lataatte Kasvun paikalle?

Odotamme paljon, olemme sitoutuneita, haluamme saada näkemyksiä alan ulkopuolelta, haluamme oppia tekemään asiat toisin kuin alalla normaalisti.

Kiinnostuitko?

Katso lisää: Saagatravel.fi