Mainos

”Nyt alkaa pohjoisen kasvukausi.”

Tervetuloa Kasvun Paikkaan, Kaleva Median markkinoinnin kasvuohjelmaan. Sen tarkoituksena on auttaa pohjoisen yrityksiä kasvamaan markkinoinnin keinoin, paikallis- ja asiakasymmärrystä hyödyntäen.

Haimme syksyllä ohjelmaan mukaan kasvuhaluisia yrityksiä täältä Pohjolasta. Mukaan haki lähes sata toinen toistaan kiinnostavampaa yritystä. Valinta ei ollut helppo. Kiivaan keskustelun ja kovan väännön päätteeksi päädyimme näihin kuuteen erilaiseen ja erikokoiseen yritykseen. Tervetuloa seuraamaan kommentaattorimme Jani Halmeen kanssa kasvutarinoita!

Tästähän tulee varsin jännää.

– Jani Halme
Kasvun paikan kommentaattori, luova johtaja, ToinenPHD

”Nyt alkaa pohjoisen kasvukausi.”

Tervetuloa Kasvun Paikkaan, Kaleva Median markkinoinnin kasvuohjelmaan. Sen tarkoituksena on auttaa pohjoisen yrityksiä kasvamaan markkinoinnin keinoin, paikallis- ja asiakasymmärrystä hyödyntäen.

Haimme syksyllä ohjelmaan mukaan kasvuhaluisia yrityksiä täältä Pohjolasta. Mukaan haki lähes sata toinen toistaan kiinnostavampaa yritystä. Valinta ei ollut helppo. Kiivaan keskustelun ja kovan väännön päätteeksi päädyimme näihin kuuteen erilaiseen ja erikokoiseen yritykseen. Tervetuloa seuraamaan kommentaattorimme Jani Halmeen kanssa kasvutarinoita!

Tästähän tulee varsin jännää.

– Jani Halme
Kasvun paikan kommentaattori, luova johtaja, ToinenPHD

Oulun Sydänkeskus tahdisti markkinointinsa Kasvun paikassa

Järki ja sydän samassa paketissa – Oulun Sydänkeskus

Oulun Sydänkeskus on sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistunut inhimillinen ja paikallinen lääkärikeskus. Tällä hetkellä sillä on toimipisteet Oulussa ja Rovaniemellä, ja jos asiat menevät kuten on tarkoitus, niin tulevaisuudessa myös monella muulla paikkakunnalla.

Pörhö virittää brändiään pörhistelemättä

Tulevaisuuden tienviitta – Pörhö

Pohjoisen autokaupan jättiläinen Pörhön Autoliike on yksi pohjoisen isoimmista mainostajista, jonka brändi näkyy ja kuuluu. Vaikka perustukset ja prosessit ovat kunnossa on pintahionta vielä paikallaan, että markkinointi tavoittaa oikeat ihmiset, oikeassa paikassa.

Juuri yritysilmeensä uusineelle taloushallinnon osaajalle lisävauhtia rekrymarkkinointiin

Katse viivan alle – Colleqium

Oululainen taloushallintopalveluja tarjoava yritys Colleqium on poikkeus perinteisten tilitoimistojen joukossa. Toimistoon sisään astuessa on vaikea uskoa olevansa numeronpyörittäjien maailmassa, kun meno on kuin etelähelsinkiläisessä mainostoimistossa. Tässä on puitteet kohdallaan markkinoinnin tekemiselle.

Paikallinen valmisruokatalo tunnetuksi kuluttajille

Ellei muuten niin maun vuoksi – Lounastuote

Konstailematonta kotiruokaa aidoista raaka-aineista ja Suomen luonnosta. Tämä kuulostaa hyvältä jo sellaisenaan, mutta kun tuote kruunataan Marttojen makutestin ykkössijalla, niin alkaa vesi herahtaa kielelle. Mutta kilpaillulla valmisruokamarkkinoilla pienen ei ole helppoa saada ääntänsä kuuluville.

Yllättävällä tavalla kansainvälinen Ylläs etsii ratkaisua lumettomaan kauteen

Talvi ja seitsemän muuta syytä tulla Ylläkselle

Kaikki tuntevat Ylläksen, mutta kaikki eivät siellä vielä käy. Ei, vaikka se on suurin, kaunein ja puhtain. Ja jos käyvät, niin useimmiten talvisin. Silmiä hivelevä luonto ja seitsemän muuta vuodenaikaa ovat aivan yhtä hyviä syitä käydä. Ylläs on niin hieno paikka, että sillä ei oikeastaan ole ongelmia, ainoastaan mahdollisuuksia.

”Miten tehdä kilometreistä ilometrejä”

Kasvun paikan ensimmäisessä jaksossa seurattava yritys on yksi koronaepidemian kärsijöistä, vastaperustettu matkailualan yritys Saaga Travel.

Nyt se tuntuu perin vaikealta uskoa: tämä poikkeusaika loppuu pian. Onko tässä kestettävä kuukausia kaksi vai kuusi, kukaan ei tiedä. Mutta tämä loppuu. Saaga Travelin tulevaisuus ei ainakaan asenteesta jää kiinni. Saagalaisten tuoreita tunnelmia pääset katsomaan tuoreelta videolta. Tervetuloa seuraamaan Kasvun Selviytymisen paikkaa.

Tässä ne ovat. Kuusi erilaista yritystä, joilla on yksi yhdistävä tekijä – halu kasvaa.

Nyt lähdemme hakemaan heille kasvua markkinoinnin keinoin. Uskomme vakaasti, että onnistumme. Mutta kova usko ei ole tae onnistumisesta. Nyt tarvitaan myös työtä, tietoa, näkemystä, ideoita ja ahaa-elämyksiä. Me käärimme nyt hihat. Tutustu sillä väliin mukaan lähteneisiin yrityksiin.

Saaga Travel: Koska jokainen matka on tarina

SAAGA TRAVEL on uusi innovatiivinen ja ennakkoluuloton tilausajoihin ja henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys, joka haluaa erottua kilpailijoistaan laadulla, ja kuten jo nimikin sanoo, tarinoilla. Sillä reissut, jos mitkä, ovat täynnä ikimuistoisia tarinoita – jo tehtyjä ja tulevia.

Ylläs: Talvi ja seitsemän muuta syytä tulla Ylläkselle

KAIKKI TUNTEVAT YLLÄKSEN, mutta kaikki eivät siellä vielä käy. Ei, vaikka se on suurin, kaunein ja puhtain. Ja jos käyvät, niin useimmiten talvisin. Silmiä hivelevä luonto ja seitsemän muuta vuodenaikaa ovat aivan yhtä hyviä syitä käydä. Ylläs on niin hieno paikka, että sillä ei oikeastaan ole ongelmia, ainoastaan mahdollisuuksia.

Lounastuote: Ellei muuten niin maun vuoksi

KONSTAILEMATONTA KOTIRUOKAA aidoista raaka-aineista ja Suomen luonnosta. Tämä kuulostaa hyvältä jo sellaisenaan, mutta kun tuote kruunataan Marttojen makutestin ykkössijalla, niin alkaa vesi herahtaa kielelle. Mutta kilpaillulla valmisruokamarkkinoilla pienen ei ole helppoa saada ääntänsä kuuluville.

Colleqium: Jos numerot osaisivat hymyillä

COLLEQIUM TARJOAA yrityksille kokonaisvaltaista taloushallinnon kumppanuutta. Heidän missionaan on tuottaa asiakkaille sekä taloudellista että henkistä hyvinvointia. Ja kun tähän lisää vielä sen, että he haluavat olla työpaikkana alansa halutuin, niin tarina alkaa olla kertomista vaille kasassa.

Oulun Sydänkeskus: Järki ja sydän samassa paketissa

EIPÄ TAIDA OLLA sen tärkeämpää asiaa kuin toimiva sydän. Oulun Sydänkeskus on sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistunut inhimillinen ja paikallinen lääkärikeskus. Tällä hetkellä sillä on toimipisteet Oulussa ja Rovaniemellä, ja jos asiat menevät kuten on tarkoitus, niin tulevaisuudessa myös monella muulla paikkakunnalla.

Pörhö: Pörhö ja tulevaisuuden tienviitta

MITEN MUUTTUA maailmassa, jossa mikään ei tunnu olevan ennallaan? Haluavatko ihmiset jatkossa omistaa autoja? Ja jos, niin minkälaisia? Kulkevatko ne bensalla, kaasulla, sähköllä vai ihan jollain muulla? Matkalla on muutama kysymys, mutta ne on tehty ratkaistavaksi, sillä Pörhö aikoo olla jatkossakin alansa kellokas.

Tästä Kasvun paikassa on kyse.

KASVUN PAIKAN TAVOITTEENA on aidosti yhdessä tunnistaa, ymmärtää ja auttaa löytämään mukaan valikoituneiden yritysten haasteet markkinoinnissa ja löytää markkinoinnille suunta sekä viedä yhdessä suunnitelmat aina toimenpiteiksi asti. Markkinointiohjelman tarkoituksena on edesauttaa rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä ja syventää luottamusta. Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän.

HALUAMME, ETTÄ KAIKKI pääsevät seuraamaan yhteistä matkaamme, siksipä tulemme tekemään Kasvun paikan ympärille kiinnostuneille tavan seurata työskentelyämme videoiden, tapahtumien, kirjoitusten ja some-kanavien sisältöjen kautta.