Mainos

Suunnittele unelmiesi matka kotimaassa – Toteuta se, kun Sauli ja Sanna antavat luvan

Korona tekee yhtään mihinkään keskittymisestä vaikeaa. Ainakin minulle. Kuuluisaa taitoluistelijavalmentajaa lainatakseni, alkaa mennä pata jumiin.

Nyt se tuntuu perin vaikealta uskoa: tämä poikkeusaika loppuu pian. Onko tässä kestettävä kuukausia kaksi vai kuusi, kukaan ei tiedä. Mutta tämä loppuu. Nyt matelevalta tuntuva aika vaikuttaa jälkikäteen menneen yhdessä hujauksessa.

Pandemia on nyt jo aiheuttanut merkittäviä talousvaikeuksia lukuisille pohjoisen yrityksille. Erityisen kovaa se on murjonut matkailualaa. Siinä ei paljon innovointi auta, kun kentät ovat kiinni ja laki kieltää kokoontumisen. Mutta sekin muuttuu. Kentät avautuvat ja ainakin kotimaan sisäinen matkailu tulee kohtaamaan kaikkien aikojen kasvupiikin. Patoutunut kysyntä tulee yllättämään monet toimijat myönteisesti. Sinne asti pitää toki selvitä.

Kasvun paikan ensimmäisissä jaksossa seurattava yritys on yksi koronan kärsijöistä. Vastaperustettu matkailualan yritys Saaga Travel. Asenteesta heidän tulevaisuutensa ei ainakaan jää kiinni. Saagalaisten tuoreita tunnelmia pääsee katsomaan alla olevalta videolta ja sitä odotettua markkinointijargonia suunnitteluvideoiden muodossa:

Saaga Travel – jakso 1, osa 1: Matka markkinoinnin maailmaan alkaa

Saaga Travel – jakso 1, osa 2: Mikä ihmeen ostosuppilo?

”Itse olen sitä mieltä, että maailma tarvitsee lisää Kimpimäen Pekkoja! Millaisia markkinoinnillisia ratkaisuja ja ideoita Saagalle sitten Kasvun paikassa kehitettiin? Sen näet jo Saaga Travelin Kasvun paikka -sivuilta.”

Juuri nyt lomamatkailu on rajoitettua. Mutta ihan kohta se on taas jopa suotavaa. Ja tässä välissä on hyvää aikaa haaveilla. Osallistu siis Saaga Travelin ja Kasvun paikan ainutlaatuiseen kilpailuun! Suunnittele korviesi välissä unelmiesi matka kotimassa. Ketä otat mukaan? Mihin menette? Mitä kautta? Mitä haluatte syödä? Missä yöpyä?

Ohjeet löydät täältä. Kaikista suunnitelmista teemme tarjouksen ja yhteen reissuun Saaga Travel tarjoaa kyydit. Reissuun lähdetään heti kun viranomaiset pääministerin ja presidentin johdolla antavat meille jälleen luvan nauttia toistemme seurasta ja lomailusta ihanassa Suomessamme!

Jo matkalla kohti niitä normiaikoja pohjoisessa tapahtuu. Kaleva Media on rakentamassa paikallisille yrityksille ennätysajassa palvelun tästä poikkeustilasta selviämiseen. Sen nimi on Verkkosilta. Tarjolla on verkkokauppa myös kaikille niille yrityksille, joilla ei tähän mennessä ole ollut mahdollisuutta myydä verkossa. Verkkosillan kautta paikalliset yritykset saavat apua myös tavaroiden kuljetukseen, sekä kokonaisuuden markkinoimiseen. Kaikki tämä on polkaistu pystyyn muutamassa päivässä. Katso lisää ja tutustu palveluihin: kalevamedia.fi/verkkosilta

Jokainen omien mahdollisuuksiensa mukaan: nyt jos koskaan kannattaa ostaa läheltä ja paikallisilta ihmisiltä. Kiitämme pian itseämme kun teimme niin. Tällä asenteella me ja yrityksemme totisesti selviämme tästä. Sitä ennen: pysytään terveinä, vahvoina ja niin rankkaa kuin se onkin: riittävän kaukana toisistamme.

Jani Halme

Kirjoittaja on palkittu journalisti, joka toimii reportterina Kasvun paikka -ohjelmassa.