Tee kodista kaihtimilla turvallinen ja viihtyisä

Syksyisin kotona tuntee usein olevansa kuin näyteikkunassa, kun ulkona hämärtää ja sisällä on valoisaa. Tunne on varmasti monelle tuttu – ja usein epämiellyttävä: Tiedät, että kaikki näkevät sinut ulkoa, mutta itse et näe, mitä ulkona tapahtuu.

Omakotitalojen olohuoneissa on usein suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat paljon valoa sisään ja maiseman kauniisti osaksi sisustusta. Niihin on kuitenkin vaikeaa löytää tyylikästä näkösuojaa, jolla ikkunan alaosan voisi peittää niin, että näkee itse tähtitaivaan, mutta muut eivät näe sisään.

Visor kaihtimilla näkösuojaa ikkunoihin.

Näkösuojaa ikkunoihin, terassille ja parvekkeelle

Kaihtimia valmistavan Suomen Visor Oy:n markkinointivastaava Aino Karjalainen neuvoo valitsemaan ikkunoihin sekä parveke- ja terassilaseihin näkösuojaa tuovat vekkikaihtimet, joita voi liikuttaa portaattomasti sekä ikkunan alareunasta ylöspäin että yläreunasta alaspäin.

– Visor vekkikaihtimet ovat erittäin kätevät sekä kesän auringonpaisteella että syksyn ja talven pimeään aikaan, kun kaihtimia tarvitaan näkösuojaksi. Niillä saa tehtyä kodista turvallisen ja viihtyisän myös pimeään aikaan, hän kertoo.

Kun kaihtimen laskee ikkunan ylälaidasta alas, se suojaa häikäisyltä ja kuumalta auringonpaisteelta. Alareunasta ylös nostettuna taas peität ikkunan alalaidasta juuri sen verran kuin haluat, että saat riittävästi yksityisyyttä.

Visor kaihtimet terassille – viilentää ja antaa näkösuojaa

Päästä sisään valo, mutta älä uteliaita katseita

Pimeiden iltojen lisäksi Visor kaihdin toimii ikkunoissa näkösuojana myös valoisana aikana. Valkoisen värinen kangaskaihdin estää näkemästä sisään ja ehkäisee kuumimman auringon häikäisyn ja paahteen, mutta ei sulje valoa ulos.

– Toisin kuin alumiininen sälekaihdin, kankainen vekkikaihdin päästää kauniisti valoa lävitseen ja täydentää sisustuksen. Näin isoista ikkunoista saa parhaiten täyden hyödyn irti. Makuuhuoneisiin kaihtimet on mahdollista hankkia täysin pimentävällä kankaalla, joka ei päästä lainkaan valoa läpi, Karjalainen vinkkaa.

Kankainen vekkikaihdin ehkäisee häikäisyn, mutta päästää valon sisään.

Kaikki hyöty irti lasiterassista

Vekkikaihtimilla voi pidentää lasiterassin käyttökautta ja tehdä siitä viihtyisän lisähuoneen myös syksyllä. Terassin lasittaminen takaa, että siellä voi viettää aikaa syksyn sateisella ja tuulisella säällä. Asentamalla terassille lämmittimen sen käyttökausi pitenee vielä entisestään. Kun terassikaihtimia käyttää nostamalla ne lasin alalaidasta ylös, tekevät ne terassista viihtyisän ja turvallisen tuntuisen lisähuoneen, kun ohikulkijat ja naapurit eivät voi seurata esimerkiksi lasten leikkejä tai illanviettoa.

Kaihtimet tekevät lasiterassista viihtyisän ja turvallisen lisähuoneen myös syksyn pimeinä iltoina.

Tutustu näyttelytilassa ja tilaa verkkokaupasta

Visorilla on näyttelytila tehtaansa yhteydessä Kempeleen Zatelliitissa osoitteessa Zatelliitintie 13, Kempele. Näyttelytilassa ovat esillä uusimmat tuotteet parveke- ja terassilasituksiin sekä kodin ikkunoihin.

– Näyttelytilassa myyjämme auttavat kaihtimien valinnassa asiakkaan tarpeiden mukaan, oli tarve kaihtimille sitten kodin ikkunoihin, parveke- tai terassilasitukseen, Karjalainen kertoo.

Tutustu Visorin kaihtimiin: www.visor.fi

 

Artikkeli on Suomen Visorin tuottamaa kaupallista sisältöä.