Sisustajat ottivat vekkikaihtimen omakseen

Uusiin omakoti- ja erillistaloihin rakennetaan nyt paljon korkeita, lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita. Isoissa ikkunoissa on etunsa, sillä niistä pääsee paljon luonnonvaloa sisään.

Samalla kuitenkin naapureiden läheisyys ja kuumuuden ehkäisy tuottavat päänvaivaa monelle uutta taloaan sisustavalle. Kiinteisiin ikkunoihin ei voi asentaa perinteisiä sälekaihtimia ikkunan väliin.

Toimiva ratkaisu isoihin ikkunoihin

Kempeleessä toimiva vekkikaihdinvalmistaja Suomen Visor Oy on tuonut markkinoille kankaisen ikkunakaihtimen, joka voidaan asentaa jopa kaksi metriä leveisiin ja kolme metriä korkeisiin ikkunoihin.

”Tätäkin leveämpiin ikkunoihin voidaan laittaa kaksi kaihdinta vierekkäin, jolloin niitä voi käyttää vieläkin monipuolisemmin”, kertoo Visor Oy:n markkinointivastaava Aino Karjalainen.

Kankaasta valmistettu vekkikaihdin on loistava ratkaisu isojen ikkunoiden aurinkosuojakseen ja tuomaan yksityisyyttä kotiin. Kaihdin toimii kätevästi kahteen suuntaan, ja sitä voi säätää portaattomasti ikkunan alalaidasta ylöspäin ja ylälaidasta alaspäin.

Näin se tuo joustavasti näkösuojaa ikkunan alalaidasta ylös nostettuna, mutta päästää kuitenkin luonnonvalon sisään. Kesän kuumalla paahteella kaihdin taas varjostaa tehokkaasti ikkunan ylälaidasta alaspäin säädettynä.

Lisäksi kankainen kaihdin näyttää tyylikkäältä ja parantaa akustiikkaa tiloissa, joissa on suuria lasipintoja.

Tyylikäs näkösuoja olohuoneeseen

Suosittua Loving White Style -sisustusblogia pitävä Marjut Keskikorpi sai olohuoneensa ikkunoihin Visor kaihtimet viime kesänä.

”Asumme rivitalon päätyasunnossa, jonka suurista ikkunoista on näkymät sekä terassillemme että autotielle”, Keskikorpi kertoo.

Hänen mukaansa isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat asunnon ehdoton valtti, sillä sisustuksessaan hän haluaa korostaa juuri luonnonvaloa.

Korkeista ikkunoista näkee kuitenkin helposti myös sisään. Visor kaihtimilla haettiinkin ratkaisua, jolla vain ikkunan alaosa voidaan peittää ohikulkijoiden katseilta, mutta samalla ikkunan yläosasta voi nauttia maisemasta ja antaa luonnonvalon tulvia sisään.

Visor kaihtimet suosittua Loving White Style -blogia pitävän Marjut Keskikorven olohuoneessa

Älä sulje luonnonvaloa ulos

”Vanhat sälekaihtimet olivat huonossa kunnossa ja todella hankalat käyttää etenkin isommassa ikkunassa. Niinpä Visorin kaihtimet ovat ihan mielettömän käytännölliset ja vieläpä tyylikkäät!

Nyt voidaan tarvittaessa säätää kaihdinta peittämään vain ikkunan alaosa, jolloin me näemme sopivasti ulos ja valoa tulvii sisään. Läpikuultava kangas päästää valoa, mutta suojaa ulkoa tulevilta katseilta”, Keskikorpi jatkaa.

Lisäksi kaihtimet ovat hänen mukaansa osoittautuneet käteväksi valinnaksi lapsiperheen kotiin, sillä ne eivät rypisty kovastakaan käytöstä ja halutessaan kaihtimet voi kokonaan vetää joko ylös tai alas.

Video – näin Visor kaihdin toimii:

Ota vinkit talteen sisustajan oppaasta

”Kokosimme oppaan, jossa tunnetut suomalaiset sisustusvaikuttajat antavat vinkkejä erilaisten tilojen sisustukseen. Oppaassa esitellään monia erilaisia tiloja, joten jokainen löytää sieltä varmasti jotain mielenkiintoista luettavaa”, kertoo Aino Karjalainen.

Mukana on Marjut Keskikorven olohuonetilan lisäksi yksi pieni kerrostalokoti, lasitettu parveke, lasitettu terassi, saunarakennus ja makuuhuone.

”Sisustusvinkkien lisäksi pääset tutustumaan siihen, miten vekkikaihtimet sopivat erilaisiin tiloihin. Visor kaihtimet on erittäin helppo tilata verkosta ja asentaa itse paikoilleen. Kevätkampanjaetuna tarjoamme myös suositun kaupunkijulisteen jokaiselle tilaajalle”, Karjalainen vinkkaa.

Tutustu sisustajan oppaaseen >>

Tutustu Visor kaihtimeen ja kevätkampanjaetuun >> 

 

Artikkeli on Suomen Visorin tuottamaa kaupallista sisältöä.