Tee lasitetusta terassista tai parvekkeesta viihtyisä lisähuone kaihtimilla – huomioi nämä seikat

Lasitettu terassi tai parveke toimii kodin lisähuoneena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Tila muuttuu kuitenkin kesäauringon paahteessa usein sietämättömän kuumaksi. Lasitukseen sopivat kaihtimet lisäävät parvekkeen tai terassin käyttömukavuutta. Hämärinä iltoina ne toimivat näkösuojana ja lämpiminä kesäpäivinä ne varjostavat auringon paahteelta kuumuutta ehkäisten.

Kaihtimet tekevät lasitetusta parvekkeesta tai terassista viihtyisän tilan.

Lue lisää

Sisustajat ottivat vekkikaihtimen omakseen

Uusiin omakoti- ja erillistaloihin rakennetaan nyt paljon korkeita, lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita. Isoissa ikkunoissa on etunsa, sillä niistä pääsee paljon luonnonvaloa sisään.

Samalla kuitenkin naapureiden läheisyys ja kuumuuden ehkäisy tuottavat päänvaivaa monelle uutta taloaan sisustavalle. Kiinteisiin ikkunoihin ei voi asentaa perinteisiä sälekaihtimia ikkunan väliin.

Lue lisää

Säleitä väännellään ja naruilla leikitään – Tässä vastaus lapsiperheiden yleiseen ongelmaan

Auringonpaiste ja alkanut kesä on tehnyt kaihtimien hankinnan ajankohtaiseksi monessa kodissa. Esimerkiksi uusissa omakotitaloissa on usein korkeat, suuret ikkunat, jolloin koti lämpenee auringon paistaessa voimakkaasti. Kaihtimet paitsi suojaavat kotia liialta kuumuudelta myös tuovat näkösuojaa ja yksityisyyttä syksyn pimeään aikaan. Lue lisää

Vekkikaihtimet ovat uusi sisustustrendi – näin valitset kotiisi sopivat kaihtimet

Terassi- ja parvekekaihtimilla saa kätevää näkö- ja aurinkosuojaa.

Kodin uusin sisustustrendi on kankainen vekkikaihdin, jonka avulla on helppo luoda erilaisia valaistuksia ja tunnelmia sisätiloihin sekä lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Samaa sarjaa olevilla kaihtimilla luodaan tyylikäs, yhtenäinen ilme läpi koko asunnon lasipintojen. Lue lisää