Tee lasitetusta terassista tai parvekkeesta viihtyisä lisähuone kaihtimilla – huomioi nämä seikat

Lasitettu terassi tai parveke toimii kodin lisähuoneena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Tila muuttuu kuitenkin kesäauringon paahteessa usein sietämättömän kuumaksi. Lasitukseen sopivat kaihtimet lisäävät parvekkeen tai terassin käyttömukavuutta. Hämärinä iltoina ne toimivat näkösuojana ja lämpiminä kesäpäivinä ne varjostavat auringon paahteelta kuumuutta ehkäisten.

Kaihtimet tekevät lasitetusta parvekkeesta tai terassista viihtyisän tilan.

Kempeleessä kaihtimia valmistavan Suomen Visorin myyntipäällikkö Janne Mätäsaho kertoo, että kesäkuumalla lasitettu tila pysyy parhaiten viileänä, kun lasituksessa on aurinkosuojaus varjostamassa kovimmalta paahteelta ja muutama lasi raollaan, että ilma pääsee kiertämään.

Sopivaa aurinkosuojaa parvekkeelle tai terassille valittaessa kannattaa siis huomioida lasien käytettävyys. Kun jokaiseen lasiin asennetaan oma, mittatilauksena valmistettu kaihtimensa, voidaan ovia avata ja sulkea ja niistä kulkea normaaliin tapaan.

Jokaiseen lasiin kiinnitetään oma kaihtimensa, jolloin laseja voi avata normaalisti.

Valitse kaihtimet monipuoliseen käyttöön

Mätäsahon mukaan kankaiset Visor Queen -kaihtimet ovat pidetty ja tyylikäs ratkaisu terassin ja parvekkeen aurinkosuojaukseen. Kaihtimet voidaan asentaa kätevästi parvekelaseihin, lasikaiteisiin sekä terassin lasioviin ja lasikattoon. Kankainen kaihdin lisää pehmeästi viihtyisyyttä tilaan, eikä rämise tai kolise tuulessa.

”Olemme saaneet positiivista palautetta myös siitä, että vesipestävät kankaiset kaihtimet kestävät hyvin lapsiperheissä. Kangas kestää rypistämistä ja palautuu takaisin muotoonsa”, kertoo Mätäsaho.

Visor Queen -kaihtimet toimivat portaattomasti kahteen suuntaan, eli niitä voi nostaa pimeinä iltoina näkösuojaksi lasin alalaidasta ylös. Kuumalla auringonpaisteella kaihtimen voi vetää ikkunan ylälaidasta alas varjostamaan. Myös kasvit pärjäävät lasitetussa tilassa paremmin, kun niitä voi suojata suoralta auringon paahteelta.

Kankainen kaihdin kestää hyvin myös lapsiperheessä

Varmista, että kaihdin istuu lasitukseesi

Visor valmistaa kankaisia vekkikaihtimia ikkunoihin, ovi-ikkunoihin, lasitetuille parvekkeille ja terasseille, kattoihin ja kattoikkunoihin sekä kaiteisiin. Visor kuuluu parveke- ja terassilaseja valmistavaan Lumon konserniin.

”Vuosien tiivis tuotekehitysyhteistyö Suomen johtavan lasitusfirman kanssa takaa, että tuotteemme istuvat hyvin yhteen kaikkien yleisimpien markkinoilla olevien lasitusten kanssa. Parveke- ja terassikaihtimet on helppo asentaa ilman työkaluja tai reikien poraamista lasitukseen, jolloin myös lasittajan tuotteille myöntämä takuu säilyy”, Mätäsaho kertoo.

Etua yhteishankinnasta taloyhtiöön

Taloyhtiöiden parvekkeilla näkee usein kirjavia ratkaisuja parvekkeen aurinko- ja näkösuojaksi. Taloyhtiön julkisivun ilme pysyy siistinä ja arvokkaana, jos kaikilla parvekkeilla on samanlaiset kaihtimet.  Kun kaihtimet asennetaan yhteishankintana kerralla kaikille talossa aurinko- ja näkösuojaa tarvitseville, ne voidaan valmistaa, toimittaa ja asentaa kustannustehokkaammin.

”Jos taloyhtiössä useampi asukas miettii, millaiset kaihtimet sopisivat omalle parvekkeelle, kannattaa asia nostaa esille yhtiökokouksessa. Tulemme myös mielellämme kokoukseen paikalle esittelemään tuotteen kaikille osakkaille”, Mätäsaho vinkkaa.

Kaihtimilla saa siistin ja yhtenäisen ilmeen talon julkisivuun.

Tutustu näyttelytilassa ja tilaa verkkokaupasta

Visor on avannut uuden näyttelytilan tehtaansa yhteyteen Kempeleen Zatelliittiin. Virallisia avajaisia vietetään lauantaina 18.5. klo 11-15 osoitteessa Zatelliitintie 13, Kempele. Näyttelytilassa ovat esillä uusimmat tuotteet parveke- ja terassilasituksiin sekä kodin ikkunoihin.

”Myyjämme auttavat kaihtimien valinnassa asiakkaan tarpeiden mukaan.  Avajaisissa on tarjolla pientä purtavaa ja kakkukahvit. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi”, Mätäsaho sanoo.

 

Tutustu Visorin kaihtimiin www.visor.fi 

 

Artikkeli on Suomen Visorin tuottamaa kaupallista sisältöä.