Teollisuuden työvaatteiden pesupalvelu lupaa merkittävää säästöä

Leijonanosan työvaatteiden markkinoista Pohjois-Suomessa sen palvelukokonaisuudella napannut Temrex on lanseerannut vaatetoimitus- ja pesulapalvelun teollisuudelle.

Myyntijohtaja Henri Kurttila sanoo, että Temrex on toimittanut työvaatteita aiemminkin teollisuuteen, mutta palvelutasoa haluttiin kehittää edelleen asiakastarpeen mukaisesti. Kurttilan mukaan toisin kuin rakennusalalla, teollisuudessa on yleistä työvaatteiden hankinta ja ylläpito vuokraamalla.

Temrexin uudessa mallissa työvaatteet ostetaan kuten ennenkin, mutta Temrex ottaa sopimuksesta niiden pesetyksen ja logistiikan tehtäväkseen. Puhtaat työvaatteet toimitetaan työpaikalle kerran viikossa siten, että työntekijöillä on jatkuvasti puhtaat varusteet saatavilla. Työvaatteet toimitetaan painatettuna ja ne yksilöidään mikrosirulla.

Kolmen vuoden aikavälillä yrityksen vaatekuluista voi säästää noin puolet ja työvaatteet ovat heti yrityksen omaisuutta. Kun asiakas omistaa vaatteet, yritys ei ole myöskään sidottu tiettyyn merkkiin tai malliin.

Pesun yhteydessä vaatteiden kunto tarkastetaan. Pienet rikkoutumat voidaan korjata ja tarvittaessa varastosta otetaan uusi työvaate, joka viimeistellään logopainatuksella tai -brodeerauksella. Temrexin varastosta löytyy jatkuvasti niin yleishaalareita kuin palosuojatuotteitakin.

”Teollisuudessa työvaatteiden pesu on erittäin suuressa roolissa, joten odotamme pesulapalvelumme tuovan jopa miljoonien eurojen kasvun liikevaihtoomme lähivuosina. Teollisuuden palvelutarjonnassa on ollut selvä puute, mutta nyt myös vaatehuolto on kunnossa.”

Palvelulla nopeasti Pohjois-Suomen suurimmaksi

Temrex on kasvanut nopeasti Pohjois-Suomen johtavaksi työvaatemyyjäksi. Kurttila arvioi, että ripeä kasvu on juuri palvelukyvyn ansiota. Perustana on suuri ja yritykselle myös arvokas, lähes kaksi miljoonaa euroa sitova työvaatevarasto. Kurttilan mukaan suureen varastoon on haluttu investoida, sillä vain siten laaja valikoima on välittömästi asiakkaiden saavutettavissa. Toimitusnopeus helpottaa Temrexin asiakkaiden arkea, sillä rakennusalan yritysten kasvu näkyy jatkuvana uusien työntekijöiden virtana. Sujuvan palvelumallin ansiosta työvaatteet saadaan yrityksen logoilla painettuna tai brodeerattuna jopa minuuteissa.

”Uuden työntekijän ei tarvitse odottaa pahimmillaan viikkoja asukokonaisuuden saapumista, vaan meitä löytyy sopimusasiakkaiden asukokonaisuudet jatkuvasti hyllystä. Työntekijä valitsee sopivan kokonaisuuden ja saa sen logoilla varustettuna heti mukaansa tai toimitettuna halutussa aikataulussa.”

Temrex aloitti työvaatekauppana vuonna 2012, kun se avasi Kempeleentien varteen noin sadan neliön myymälän. Seuraavana vuonna se osti vaatteiden painotoiminnan ja kaluston. Yritys muutti Jääsalontielle 2015, minkä jälkeen sekä myymälää että varastotiloja on laajennettu kasvavan asiakasmäärän mukaisesti. Yritys on muuttunut työvaatemyyjästä rakennusliikkeiden ja teollisuuden kumppaniksi samalla, kun sen liikevaihto on nelinkertaistunut viiden vuoden aikana 1,7 miljoonasta eurosta noin seitsemään miljoonaan euroon.

”Suuri varastomme sekä oma vaatepainomme ovat olleet ratkaisevassa asemassa, sillä niiden ansiosta myymämme tuotteet nopeasti asiakkaan saatavilla. Sähköisen tilausjärjestelmämme käyttö kasvaa huimaa vauhtia ja sen avulla työvaatepaketit saa tilattua helpottua helposti riippumatta missä päin Suomea työmaa sijaitsee.

Kasvun myötä Temrexin työntekijämäärä on samanaikaisesti kolminkertaistunut. Yksistään painotoiminnassa työskentelee kymmenen henkeä.

”Vaatteet käsitellään ja painetaan täällä Jääsalontiellä Oulussa, mikä varmistaa nopeat ja sujuvat toimitukset, mutta se pitää myös työpaikat lähellä.

Pesulapalvelun vaatteet pestään Suomessa, joten kasvun kaikki työllisyysvaikutukset jäävät Suomeen.”

temrex

Turvallisuuden ammattilainen

Meille on tärkeää huolehtia asiakkaidemme miehistä ja naisista, jotta heidän olisi turvallista ja mukavaa tehdä töitä päivästä toiseen. Palvelemme joustavasti ja parhaalla mahdollisella tavalla yllättävässäkin tilanteissa. Takaamme asiakkaillemme ajan- ja rahansäästöä tehokkaalla ja ammattitaitoisella palvelulla. Autamme aina valitsemaan parhaat työvaatteet, jalkineet ja suojaimet, erilaisiin tilanteisiin, logoilla. Nyt meiltä myös vaatetoimitus- ja pesulapalvelut!

Ota yhteyttä!

Myymälä, Oulu
Jääsalontie 20

Avoinna
ma-pe klo 8 – 18
la 10 – 16
p. 08 520 8919

Showroom, Raahe
Kirkkokatu 28

Avoinna
ke 9 – 16.30 ja sopimuksen mukaan
p. 050 363 8223

tiedustelut: info@temrex.fi
tilaukset: tilaukset@temrex.fi

http://www.temrex.fi/

Artikkeli on Temrex Oy:n tuottamaa kaupallista sisältöä.