Oululaisen Temrex Oy:n liikevaihto nelinkertaistui viidessä vuodessa

Oululaisen Temrex Oy:n liikevaihto nelinkertaistui viidessä vuodessa – kasvu edelleen yli 30 prosenttia vuositasolla.

TEMREX Oy:n liikevaihdon kasvu jatkuu 30 prosentin vuosivauhdilla.

Henri Kurttila

– Nyt toukokuussa päättyvällä tilikaudella liikevaihtomme kasvaa kaksi miljoonaa euroa verrattuna edelliseen kauteen, kertoo myyntijohtaja Henri Kurttila. 

– Tämä merkitsee myös positiivisia työllisyysvaikutuksia.
Olemme palkanneet useita uusia työntekijöitä viime ja tänä vuonna erityisesti tuotannon pariin, hän jatkaa.

Temrex Oy:n liikevaihto oli viisi vuotta sitten 1,7 miljoonaa euroa. Vuosittain jatkunut lähes kolmanneksen kasvu liikevaihdossa on johtanut siihen, että uusimmalla tilikaudella liikevaihdoksi tulee lähes seitsemän miljoonaa euroa.

Kasvu on syntynyt erityisesti työvaatepalveluiden alalla.

– Yhä useammat teollisuuden alan yritykset ja rakennusalan liikkeet ovat ottaneet palvelumme käyttöönsä. Kokonaispakettimme on erittäin suosittu. Siihen kuuluvat sekä työvaatteet että samassa tilassa meillä toteutettava logojen painaminen vaatteisiin: molemmat saa saman tien yhdestä paikasta. Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme erityisesti tämän avulla, Henri Kurttila kertoo.

Rakentamisen sekä kaiken muunkin toimeliaisuuden piristyminen näkyy myös työvaatteiden hankinnoissa.

Yritykset pystyvät panostamaan nyt myös oman profiilinsa kehittämiseen. Työvaatetusta ja logomerkintöjä uudistetaan laatutuotteisiin ja samalla markkinointia edistetään henkilökunnan profiili- ja edustusvaatteilla. Myös liikelahjoihin satsataan taas enemmän.

Temrex Oy:n logopainatus on kasvanut muutamassa vuodessa moninkertaisesti. Oulun toimitilaa Jääsalontie 20 on laajennettu erityisesti logomerkkauksen kasvanneen kysynnän vuoksi. Nyt kevään ja kesän sesongin aikana merkkaamossa toimitaan kahdessatyövuorossa, Henri Kurttila kertoo. Toimitusvarmuutta ja nopeutta lisää se, että koneita ja merkkauspisteitä on käytössä useita, prässejä 7 kpl ja brodeerauskoneita 2 kpl.

Yrityksen pääkonttori, tuotanto ja myymälä sijaitsevat Oulussa.

Henri kertoo, että palvelu onnistuu myyntiorganisaation ja verkkokaupan avulla missä päin Suomea tahansa. Toimipaikka on Oulun lisäksi Rovaniemellä sekä Limingassa. – Avasimme juuri uuden toimipisteen Raaheen, hän jatkaa.

Satsaukset turvallisuuteen kasvavat

– Työvaatteiden saralla erityisesti palosuojattujen työvaatteiden kysyntä on lisääntyneiden vaatimusten takia kasvanut huimasti, toteaa Henri Kurttila.

– Tämän vuoksi Temrexin Oulun myymälään perustettiin viime vuonna oma palosuojattujen työvaatteiden osasto palvelemaan niiden pikaisia tarpeita. Jos työt alkavat ylihuomenna kohteessa, jossa turvaluokitukset täyttävät varusteet on oltava, pitää isonkin määrän vaatteita olla heti saatavilla, hän huomauttaa.

Turvajalkineiden valikoima on laajentunut Temrexillä uuden yhteistyökumppanin myötä.

– Valikoimaamme saatiin yksi Euroopassa nopeimmin suosiotaan kasvattaneista turvajalkineista, brändi nimeltään Airtox. Merkin suosio johtuu myös siitä, että turvajalkineen ulkonäössä on paljon vaikutteita urheilujalkineista. Vaikka jalkineiden turvallisuus on huippuluokkaa, ne ovat ilmeeltään hyvin trendikkäitä, Kurttila kuvailee. Olemme ylpeitä tuodessamme nämä huippuluokan jalkineen kaikkien suomalaistenkin saataville ensimmäisenä, Henri Kurttila sanoo.

temrex

Turvallisuuden ammattilainen

Meille on tärkeää huolehtia asiakkaidemme miehistä ja naisista, jotta heidän olisi turvallista ja mukavaa tehdä töitä päivästä toiseen. Palvelemme joustavasti ja parhaalla mahdollisella tavalla yllättävässäkin tilanteissa. Takaamme asiakkaillemme ajan- ja rahansäästöä tehokkaalla ja ammattitaitoisella palvelulla. Autamme aina valitsemaan parhaat työvaatteet, jalkineet ja suojaimet, erilaisiin tilanteisiin, logoilla.
TEMREX EASYWAY WORKWEAR – PALVELU

Ota yhteyttä!

Myymälä
Jääsalontie 20, 90400 OULU

Avoinna
ma-pe klo 8 – 18
la 10 – 16

p. 08 520 8919

tiedustelut: info@temrex.fi
tilaukset: tilaukset@temrex.fi

http://www.temrex.fi/

Artikkeli on Temrex Oy:n tuottamaa kaupallista sisältöä.