Temrexin työasupalvelu laajenee valtakunnalliseksi myymäläketjuksi

Pohjois-Suomen johtava työasumyyjä Temrex aloittaa laajentumisen koko maahan. Tarkoitus on monistaa Oulussa suosittu palvelukokonaisuus palvelemaan yrityksiä tärkeimmillä markkina-alueilla.

Yritys on linjannut, että sen myymälä löytyy kolmen vuoden päässä kaikista tärkeimmistä kaupungeista. Ensimmäinen uusi myymälä avataan vuoden loppuun mennessä, mutta paikkakunta pidetään vielä toistaiseksi salassa.

”Ei pidä antaa liikaa etumatkaa kilpailijoille”, myyntijohtaja Henri Kurttila naurahtaa.

Odotettavissa on kuhinaa, sillä Temrex on kehittänyt palvelukokonaisuudet sekä suuryrityksille, teollisuudelle että pienemmille yrityksille ja yrittäjille. Jo aiemmin se on palvellut valtakunnallisesti sähköisellä tilausjärjestelmällä suuria, yli 20 henkeä työllistäviä yrityksiä. Ne ovat voineet tilata verkosta painetut tai brodeeratut työasut nopeasti toimitettuna minne vain Suomeen. Alkuvuodesta Temrex lanseerasi teollisuudelle työasujen vaatetoimitus- ja pesulapalvelun, jossa puhtaat ja huolletut työvaatteet toimitetaan viikoittain työpaikalle.

Yritystoiminnan kivijalka on ollut Oulussa useaan kertaan laajennettu palvelumyymälä, jonka poikkeuksellisen suuressa varastossa on kaikkien sopimusasiakkaiden valitsemat mallit valmiina painettavaksi. Sen ansiosta työntekijät saavat uudet asut painettuna ja brodeerattuna heti mukaan lyhyellä odotusajalla.

”Juuri tätä konseptia lähdemme nyt monistamaan, sillä siinä missä sähköinen tilausjärjestelmä palvelee suuria toimijoita, pienemmissä yrityksissä halutaan sovittaa paikan päällä ja ostaa myymälästä. Haluamme palvella paikallisesti myös muualla kuin Oulussa”, Kurttila summaa.

Kasvu työllistää Oulussa

Palveluhalukkuus on palkittu voimakkaana kasvuna. Temrex on nelinkertaistanut liikevaihtonsa yli seitsemään miljoonaan euroon edellisen viiden vuoden aikana. Samalla myös sen työntekijämäärä on kolminkertaistunut. Kurttila huomauttaa, että tulevan laajentumisen työllistämisvaikutukset kohdistuvat lähes kokonaan Ouluun. Myymälöihin tulee nopeasti palveleva pikapaino, mutta pääosin painatukset ja brodeeraukset tehdään Oulussa, missä yksistään painaminen työllistää tällä hetkellä kymmenen henkeä.

”Jokainen onnistunut uusi myymälä tuo Ouluun viisi uutta työpaikkaa. Jos paikallinen myymälä myy Etelä-Suomessa sata takkia ja housua, logot painetaan ja tavarat keräillään Oulussa.”

Tuotanto ja pääkonttori säilyvät itsestään selvästi Oulussa.

”Olemme jo kartoittaneet tontteja ja rakennuttajia 2000-neliöiselle pääkonttorille ja tuotantotilalle, joka tulee sijoittumaan Ouluun.”

Temrex kehittyi kaupasta teollisuuden kumppaniksi

·      Aloitti työvaatekauppana 2012.

·      Laajentunut nopeasti teollisuuden ja rakennusliikkeiden kumppaniksi.

·      Noin 30 työntekijää.

·      Vuoden 2018 liikevaihto noin 7,2 miljoonaa euroa.

·      Tärkeänä arvona paikallisuus, joka näkyy mm. Oulun Kärppien, Pattijoen Urheilijoiden, AC Oulun sekä muun paikallisen junioriurheilun tukemisena.

·      Lue lisää >> http://www.temrex.fi/

 

Artikkeli on Temrex Oy:n tuottamaa kaupallista sisältöä.