Riskittömyys on valttia vaihtoautokaupoilla

Sopivaa vaihtoautoa etsivän asiakkaan toivelistalla on usein yksi tekijä ylitse muiden: ajopeliin ja sen toimivuuteen pitää pystyä luottamaan. Pörhö Oulu Vaihtoautokeskuksen johtaja Timo Lakkalan mukaan kauppojen onnistumiseksi myös myyjän pitää olla varma, että asiakkaalle tarjottava auto on kaikin puolin moitteettomassa kunnossa.

lakkalajaasiakas

– Pörhöllä 20 vuotta työskennellyt autoteknikko koeajaa jokaisen tarjotun vaihtoauton. Lisäksi autot tarkastetaan ja kunnostetaan. Vasta tämän jälkeen auto voi saada Pörhötakuun, Lakkala sanoo.

Asiakkaan näkökulmasta Pörhötakuu toimii luontevana osana riskitöntä tapaa hankkia vaihtoauto. Sen turvin saa huolettomia kilometrejä tien päällä ja lisää vastinetta rahoilleen.

– Pörhötakuu on vuoden pituinen ja se kattaa 20 tuhatta kilometriä. Moni asiakas on sanonutkin, että takuu on kohta parempi kuin uusissa autoissa, Lakkala lohkaisee.

_DSC1166

Valikoiman täytyy olla kattava

Vaihtoautomarkkinoilla on etua laajasta valikoimasta. Pörhön Limingantullin vaihtoautokeskuksesta löytyy vuoden ympäri yli 200 auton valikoima. Pörhö-konsernissa on tarjolla yli 1000 auton vaihtoautovalikoima.Kaikkien myynnissä olevien autojen tiedot löytyy Pörhön Autoliikkeen kotisivuilta. 

– Asiakkaat katsovat auton usein valmiiksi netistä ja ottavat vasta sitten yhteyttä. Myymme vuosittain lähes 2 000 vaihtoautoa ympäri Suomen, Lakkala kertoo. Konsernitasolla vaihtoautoja liikkuu vuosittain yli 5000 kpl.

24 tunnin toimitustakuu kattaa koko Suomen. Kun asiakas tekee ostopäätöksen esimerkiksi sähköpostin tai puhelimen kautta, ottaa vaihtoautokeskuksen kuljettaja suunnan kohti sovittua osoitetta. Jos autoon ei ollakaan jostain syystä tyytyväisiä, niin se palautetaan Ouluun ilman kustannuksia asiakkaalle.

 

Luottamus syntyy kokemuksen kautta

Vaihtoautojen ostajat osaavat arvostaa luotettavaa palvelua. Kokeneen myyntimiehen mukaan asiakkaiden luottamus voitetaan minimoimalla heidän riskinsä.

– Toukokuussa minulla tuli täyteen 30 vuotta Pörhön Autoliikkeessä. Muutama asiakas on ostanut minulta kymmeniä autoja, Lakkala laskee.

Tällä hetkellä Oulun alueella on kysyntää varsinkin käytetyille city-maastureille. Lisäksi kaikki vähän ajetut autot kiinnostavat aina asiakkaita. Automerkit- ja -mallit joita myydään paljon uutena kiinnostavat myös käytettynä.

– Moni sanoo, että pohjoisessa on paremmat autot. Etelässä ajetaan risteys kerrallaan, kun taas meillä pohjoisessa ajetaan pidempiä välimatkoja, Lakkala hymyilee.

Pörhön Oulun vaihtoautokeskus palvelee Limingantullissa, osoitteessa Tyrnäväntie 8.
Vaihtoautomyyjän tavoitat puhelinnumerosta 020 762 4080.

images

Olemme 60-vuotias autoliike ja yksi Suomen vanhimmista alan toimijoista. Yhtiötämme luotsaa toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö.

Ketjumme liikkeet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla sekä Ylä-Savossa. Vuoden aikana noin 10 000 autoa löytää omistajansa meidän kauttamme.

Artikkeli on Pörhön autoliikkeen tuottamaa kaupallista sisältöä.