Leivomme tänäänkin, jotta arki maistuisi paremmalta
Me Pulla-Pirtillä teemme arjesta maistuvaa. Käytämme leivonnassamme mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Leivomme leivät ja leivonnaiset pohjoisen Suomen puhtaista jauhoista. Lisäksi panostamme työssämme erityisesti laadukkuuteen. Tästä tunnustuksena saimme FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden laatusertifikaatin viime keväänä.
Pulla-Pirtti sai alkunsa vuonna 1958, kun lumijokelainen Antero Räinä osti leipomon Oulun Aleksanterinkadulta. Tämä leipomo oli perimätiedon mukaan aloittanut toimintansa jo 1900-luvun alussa. Pian Anteron puoliso Tuulikki, sekä perheen pojat Hannu ja Heikki, tulivat mukaan toimintaan. Tänä päivänä Pulla-Pirtillä leivotaan jo kolmannessa sukupolvessa.
Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva Pulla-Pirtti työllistää tällä hetkellä noin 100 ammattilaista. Leipomot sijaitsevat Oulun lisäksi Raahessa ja Rovaniemellä.
Parhaiten Pulla-Pirtti tunnetaan perinteikkäistä rieskoistaan. Myös Pulla-Pirtin munkit, donitsit sekä runebergintortut ovat monen mielestä niitä ainoita oikeita.
Haluamme olla nykyaikainen perinneleipomo, joka luo uusia makuelämyksiä tärkeät perinteet ja arvot säilyttäen, leipuriyrittäjä Hannu Räinä kertoo.