100% kotimaista työtä ja perunaa Pohjois-Pohjanmaalta

Pohjolan Peruna Oy on suomalainen perunanjalostuslaitos Pohjois-Pohjanmaalla. Olemme valmistaneet kotimaisia perunatuotteita jo vuodesta 1962. Tehtaamme on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Edistämme suomalaisen perunan käyttöä markkinoinnissamme sekä Suomessa että lähialueilla. Kehitämme yhdessä viljelijöiden ja siemenperunan toimittajien kanssa perunanviljelyn menetelmiä sekä elintarvikkeiden jalostukseen parhaiten sopivia perunalajikkeita. Yhteisenä tavoitteenamme on ylläpitää ja kehittää perunantuotannon kannattavuutta Suomessa.

Olemme valmistaneet kotimaisia perunatuotteita jo vuodesta 1962. Mummon-tuotemerkki lanseerattiin 1980-luvun puolivälissä ja ensimmäisenä tuotteena vähittäiskauppojen hyllylle ilmestyi Mummon muusi -perunamuusijauhe. Mummon perunatuotteita löytyy tänä päivänä pakastealtaasta, kylmähyllystä sekä kuivatuotehyllystä.

www.mummon.fi

Tunnettuja tuotteitamme:


Pohjolan_peruna_mummon_tuotteet