Leivomme tänäänkin, jotta arki maistuisi paremmalta

Me Pulla-Pirtillä teemme arjesta maistuvaa. Käytämme leivonnassamme mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Leivomme leivät ja leivonnaiset pohjoisen Suomen puhtaista jauhoista. Lisäksi panostamme työssämme erityisesti laadukkuuteen. Tästä tunnustuksena saimme FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden laatusertifikaatin viime keväänä.

pullapirtti_tekija2

Pulla-Pirtti sai alkunsa vuonna 1958, kun lumijokelainen Antero Räinä osti leipomon Oulun Aleksanterinkadulta. Tämä leipomo oli perimätiedon mukaan aloittanut toimintansa jo 1900-luvun alussa. Pian Anteron puoliso Tuulikki, sekä perheen pojat Hannu ja Heikki, tulivat mukaan toimintaan. Tänä päivänä Pulla-Pirtillä leivotaan jo kolmannessa sukupolvessa.

Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva Pulla-Pirtti työllistää tällä hetkellä noin 100 ammattilaista. Leipomot sijaitsevat Oulun lisäksi Raahessa ja Rovaniemellä.

Parhaiten Pulla-Pirtti tunnetaan perinteikkäistä rieskoistaan. Myös Pulla-Pirtin munkit, donitsit sekä runebergintortut ovat monen mielestä niitä ainoita oikeita.

Haluamme olla nykyaikainen perinneleipomo, joka luo uusia makuelämyksiä tärkeät perinteet ja arvot säilyttäen, leipuriyrittäjä Hannu Räinä kertoo.

www.pullapirtti.fi

Rieskan tie