Osta talo suoraan verkosta – edullisemmin, helpommin ja nopeammin

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Play 82 ja Play 85 mallien lisäksi valikoimaan on tuotu uusi, tilavampi 101 neliön malli. Taloonsa voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet.

Osta talo verkosta -palvelu helpottaa ostoprosessia, kun asiantuntijoiden valitsemat modernit vaihtoehdot helpottavat talon suunnittelua. Talon ostaminen palvelussa tapahtuu pelinomaisella työkalulla, jonka avulla näet suoraan, kuinka tehdyt valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja talon hintaan.

Osta talo verkosta -palvelussa voit valita, millä huoneilla käytettävissä olevan tilan täytät: haluatko useamman makuuhuoneen, saunan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Palvelussa valitset myös talon sisustuksellisen linjan ja lisävarusteet, kuten terassin ja autokatoksen. Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan sido mihinkään.

Uusi tilavampi Play 101

Osta talo verkosta -palvelun ensivaiheessa valikoimassa oli kaksi talomallia, 82 m² ja 85 m² kokoiset Play-talot. Palautteen perusteella valikoimaan haluttiin tuoda myös tilavampi malli, joka sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle. Kastellin koko valikoiman myydyin talokoko on 100 m². Uuden Play 101 -mallin pohjaratkaisuun on otettu mallia Kastellin Verso-talosta, joka on yksi suosituimmista malleista.

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia – säästöä yli 10 %

Play-talo on suunnitteltu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi kodiksi, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Play-talossa on kaikki tarpeellinen ja sitä myydään vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa. Play-talon suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu ja missä voit säästää. Play-talo on suunniteltu räätälöitäväksi vakioiduissa raameissa ja vakiointi laskee hintaa huomattavasti. Lisäksi säästöä syntyy, kun ostaminen tapahtuu virtaviivaisesti suoraan verkossa.

Play-talo tulee verkosta ostettuna yli 10 % edullisemmaksi kuin saman kokoluokan Economy-talo. Verkosta ostaminen onkin edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo. Vaikka Play-mallisto ei olisikaan paras vaihtoehto juuri sinulle, auttaa se kuitenkin talohaaveiden edistämisessä, hinnan hahmottamisessa ja oman kodin suunnittelussa.

Suunnittele oma Play-talosi! – klikkaa tästä suunnittelutyökaluun

Tai kysy lisää:

Heikki Pentinpuro
p. 0440 555 635

Sarita Karjalainen
p. 0405 646 938

Kakastelli_logo.pngstelli-talot Oy on osa Harjavalta-konsernia

Kastelli-talot Oy on osa vuonna 1920 perustettua vakavaraista perheyhtiötä Harjavalta Oy:tä. Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo 23 vuotta ja pitää ykkössijaa ylivoimaisella erolla. Vahvasti kasvava Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman mallivalikoiman, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut niin rakentamisen kuin asumisen ajalle.

Ota yhteyttä Kastelli-talojen asiantuntijoihin!