Kastellin juhlavuoden Kuori-talomallisto ihastuttaa suomalaisia

Kastellin 30-vuotista matkaa juhlistava Kuori-mallisto on yhtä aikaa kaunis ja käytännöllinen, moderni ja ajaton – aivan kuten suomalaiset toivovat.

Kuori-malliston 135 neliöinen yksikerroksinen Kuori 135 -malli valittiin Rakentaja.fi-sivun ”Unelmien koti” -äänestyksessä kolmanneksi. Vastaajia miellytti erityisesti malliston suomalainen, ajaton ja silti moderni ulkonäkö.

”Suomalaiset pitävät malliston avaruudesta ja valoisuudesta sekä siitä, että talo henkii yhtä aikaa kodikkuutta ja arvokkuutta”, kiteyttää Kastellin markkinointipäällikkö Elina Tervakangas.

Omaa tilaa ja yksityisyyttä erilaisilla tonteilla

Kuori-malliston kodit sopivat useimmille tonteille ja kehystävät ne luontevalla tavalla. Sisäpiha antaa yksityisyyttä silloinkin, kun tontilla on vähän näkösuojaa.

”Halusin luoda kodin, joka kääriytyy kuin peitto asukkaansa suojaksi”, toteaa malliston suunnitellut arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin. Neliöitä on käytetty järkevästi, mutta vaikutelma on ylellinen.

”Jo eteisestä avautuu näköala koko talon halki. Korkealle kaartuva katto ja suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisään.”

Koti, joka nostaa arjen yläpuolelle

Kuori-talomallisto osoittaa, että talopakettikin voi olla yksilöllinen. Kokovaihtoehtoja löytyy aina kahden makuuhuoneen pikkukodista suuren perheen tarpeisiin ja 2-kerroksisiin malleihin. Kuori nostaakin myös asukkaansa arjen yläpuolelle.

”Malliston ylväs ja pelkistetty ulkomuoto kiinnittää asiakkaiden huomion ensimmäisenä. Mallisto on saanut paljon kehuja esimerkiksi katetuista sisääntulokäytävistään ja pohjaratkaisusta, jossa yksi makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan”, kertoo Kastelli-kauppias Sarita Karjalainen Oulusta.

Ekologinen koti suomalaiseen makuun

Kuori-malliston skandinaavisuus, kuten runsas puun käyttö, sopii suomalaiseen makuun. Yksityiskohdissa on kiinnitetty erityistä huomioita ekologisiin arvoihin.

”Talon ekologisuutta parantavat energiatehokkaat rakenteet ja turhien neliöiden karsiminen”, Timlin toteaa. Seinärakenteeksi voi valita myös Kastellin innovatiivisen GREEN-puukuiturakenteen.

”Se hengittää kuin hirsi, mutta on eristeenä massiivipuuta energiatehokkaampi.”

Ylellinen Kuori-mallisto täydentyy kaksikerroksisilla malleilla

Kuori-mallisto kasvaa nyt kahdella uudella kaksikerroksisella mallilla. Kuori-ajatus näkyy näissä Kuori 125– ja Kuori 150 -malleissa vielä vahvemmin sisätilaan korkealta kaartuvalla ja ensimmäisen kerroksen korkeuteen laskeutuvalla katolla. Yläkerrassa makuuhuoneen ulkopuolella on parveke suojaavan kuoren alla.

Tutustu Kuori-mallistoon tai tilaa esite kotiisi!

Kastelli ostetuin jo 25 vuotta

Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta, ja on lisäksi ollut Suomen ostetuin talomerkki jo 25 vuoden ajan. Tehdään tästä sinunkin juhlavuotesi ja toteutetaan yhdessä unelmakotisi! Tutustu markkinoiden laajimpaan valikoimaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

 

 

 

 

Artikkeli on Kastellin tuottamaa kaupallista sisältöä.