Omakotitalon rakentaminen siirtyi digiaikaan – katso video!

Oman kodin rakentaminen on polku hyvään asumiseen. Uuden digipalvelun myötä talonrakennusprojektin hallinta on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta kännykällä, pädillä tai tietokoneella. Omakotitalon rakentaja pysyy näin helposti ja tarkasti tilanteen tasalla  − ja voi olla huoletta.

OmaKastelli on Kastellin asiakkaille kehitetty ainutlaatuinen digipalvelu, josta löytyvät kaikki rakentamiseen ja asumiseen liittyvät asiat sähköisessä muodossa. Rakennusaikana sen avulla voi seurata reaaliaikaisesti talonsa valmistumista, viestitellä Kastellille sekä hallinnoida tilauksia ja maksuja. OmaKastelli on täysin uudenlainen palvelu, joka siirtää omakotitalon rakentamisen viimein digiaikaan.

Palveluun on tallennettu rakennusprojektin viikkokohtainen suunnitelma ja tehtävälista. Kun valmistuneet tehtävät kuitataan listaan, pysyvät kaikki kartalla projektin edistymisestä. Rakentajan omille tehtäville on mahdollista saada muistutus, jolloin ne tulevat tehdyiksi huolehtimatta, mutta ajallaan.

Talonrakennuksen tärkeimmät asiakirjat tallennetaan Kastellin toimesta OmaKastelli-digipalveluun, josta ne löytyvät varmasti ja nopeasti yhdestä paikasta. Näin esimerkiksi viimeisin pohjapiirros on aina helposti löydettävissä.

kastelli2

Oman kodin sähköinen tietopankki

OmaKastelli kasvaa rakentamisen aikana hyödylliseksi arkistoksi, josta voi luoda oman kotinsa tietopankin kuvin, tekstein ja liitetiedostoin. Esimerkiksi kännykällä otetut kuvat seinämaalin värikoodista tai lampun kannasta voi tallentaa suoraan kännykästä OmaKastelliin, jolloin ne ovat mukana ostosreissulla tai tallessa seuraavaa remonttia varten.

Asumiskustannusten seurantaa varten palvelussa on osio, johon voi tallentaa sähkö-, vesi- ja lämmityskustannukset. Palvelu laskee automaattisesti keskikulutuksen kuukausi- ja vuositasolla. Erilaiset talon tarvitsemat ylläpitotoimenpiteet löytyvät puolestaan sähköisestä huoltokirjasta, joka haluttaessa myös muistuttaa tulevista töistä.

Tallennetun aineiston tehdyistä huolloista ja remonteista voi halutessaan siirtää talon seuraavalle omistajalle. Se tuo lisäarvoa hyvin pidetylle talolle.

OmaKastelli on kattavuudeltaan, käytettävyydeltään ja sisällöltään täysin ainutlaatuinen palvelu, jonka saavat käyttöönsä maksutta kaikki uudet Kastelli-talon rakentajat.

omakastelli_kuva2

Antaa OmaKastellin hoitaa paperit ja muistilistat!

Karoliina ja Jukka Sirviö rakentavat jo toista omakotitaloaan. Siksi heidän on helppo verrata rakennusprojektia ennen ja jälkeen OmaKastelli-digipalvelun. 120-neliöisen, Kastellin Aitio-mallin pohjalta suunnitellun talon on tarkoitus valmistua ottamaan asukkaat vastaan keväällä 2017.

Näin Karoliina ja Jukka kommentoivat OmaKastellia:

”Jo ennen varsinaisen rakentamisen alkamista palvelusta on ollut hyötyä, kun käytössä on ollut OmaKastellin sisältämä aikataulu ja muistilista tarvittavista töistä ja toimenpiteistä.”

”On helppoa, kun sovellus muistuttaa tehtävistä, joten ne voi jättää pois mielenpäältä ja kuitata ne sitä mukaa, kun ne valmistuvat.”

”Olen ladannut OmaKastellin myös puhelimeeni, joten piirustukset kulkevat aina mukana ja ovat käsillä tarvittaessa.”

”OmaKastelliin on hyvä koota yhteen paikkaan muistiin asioita, jotka muuten kerryttäisivät erillisten lippulappusten kasaa. Asioiden arkistoiminen kuvaamalla niitä puhelimella OmaKastelliin on kätevää.”


kastelli3

 

Kakastelli_logo.pngstelli-talot Oy on osa Harjavalta-konsernia

Kastelli-talot Oy on osa vakavaraista v.1920 perustettua Harjavalta-konsernia. Konserniin kuuluu myös Puustelli-Group Oy. Harjavalta-konsernin liikevaihto on n. 240M€ ja yritys antaa työtä n. 1800 ihmiselle. Kastelli-talot Oy:n tytäryhtiöitä ovat Rakennusliike Lapti Oy, talotekniikkayritys Terawatt Oy, KW-Component Oy sekä Smartia Oy. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 eli jo yli 20 vuotta.

Ota yhteyttä Kastelli-talojen asiantuntijoihin!

Artikkeli on Kastelli-Talot Oy:n tuottamaa kaupallista sisältöä.