Laatu korvaa määrän – myös kodin neliöissä

Asumisen laatua ei mitata enää neliöiden määrässä. Viihtyisä ja toimiva unelmakoti on tänään asujansa näköinen, oloinen ja kokoinen enemmän kuin koskaan.

IMG_9967

Omakotiasuminen on perinteisesti liitetty reippaisiin neliöihin, mutta me halusimme haastaa tätä ajattelua, kun loimme pienten kotien talomalliston, kertoo Jukkatalon toimitusjohtaja Mikko Tahkola. Neliöiden tehokas hyödyntäminen sopii erityisen hyvin kaupunkirakentamiseen ja vapaa-ajan asumiseen. Tehokkaista neliöistä rakennettu koti on paitsi kustannuksiltaan kohtuullinen, myös helppo sijoittaa pienellekin tontille.

IMG_1240

Yli puolet Suomen asuntokunnista on yhden- tai kahden hengen talouksia. Haluamme olla mahdollistamassa myös heidän rakennushaaveitaan.

                – Mikko Tahkola, Jukkatalo

Ajattelu asumisen luksuksesta on murroksessa. Ylelliset ratkaisut eivät enää ole riippuvaisia kotiin käytetyistä neliöistä. Tämän päivän asumisen luksusta ovat juuri asukkaalle räätälöidyt, huolella suunnitellut ratkaisut ja omiin tarpeisiin valitut laadukkaat materiaalit.

–Kaipaamme jatkuvan muutoksen keskellä laatua ja pysyvyyttä, toteaa Tahkola.

Laatu syntyy ammattitaitoisesta suunnittelusta. Lapsiperhe kaipaa asumiselta eri asioita kuin yhden tai kahden hengen taloudessa asuvat. Jokaiselle löytyy parhaiten palveleva koti hyvän suunnittelun kautta.

– Viihtyisyyden, tehokkuuden ja toiminnallisuuden täytyy kulkea käsi kädessä – jopa 33m2 kodissa toteaa Jukkatalon mallistosuunnittelija Pekka Kurkinen.

IMG_1428

Samat lainalaisuudet pätevät suunnittelussa, on kyseessä sitten lapsiperheen tai yksin asuvan koti. Kaiken keskiössä on arjen ymmärrys.

– Pitkä kokemus kotien suunnittelusta on osoittanut, että toimivan ja kauniin kodin suunnittelu edellyttää kodin tilojen tarkkaa analysointia ja yksityiskohtien huomioimista, kertoo 38 vuotta koteja suomalaisille suunnitellut Kurkinen.

– Käymme läpi tila kerrallaan asiakkaan arkea ja elämää, lähtien vaikka siitä, mihin kauppakassit eteisessä lasketaan.

IMG_1280

Usein osaamme huomioida sellaista, mitä asiakas osaa arvostaa vasta kodissa asuessaan, tätä voi sanoa asumisen asiantuntijuudeksi.

              – Pekka Kurkinen, Jukkatalo

Ajatus omasta unelmakodista muotoutuu vähitellen. Onkin tärkeää, että erilaisiin koteihin pääsee tutustumaan paikan päälle, jotta oman tarpeet, toiveet ja unelmat konkretisoituvat.

– Tilojen hahmottaminen paperilta ei ole aina helppoa, siksi suosittelemme lämpimästi tutustumaan niihin lukuisiin Jukkataloihin, joita esitellään joka puolella Suomea viikoittain, kehottaa Tahkola.

Vuosikymmenten kokemus suunnittelusta ja rakentamisesta on mahdollistanut Jukkatalolle laajan talomalliston luomisen.

– Usein se unelmakoti löytyy pienin muutoksin jo mallistoistamme valmiina. Talomallien tärkeä tehtävä onkin auttaa rakentajaa hahmottamaan ja tarkentamaan toiveitaan, kertoo Pekka Kurkinen.

Ensiaskeleet juuri sinulle sopivaa unelmakotia kohti pääset ottamaan asiantuntevien talokauppiaiden luona.

Oulun seudulla sinua palvelevat

Pauliina Haukipuro ja Aleksi Pelkonen 

Jukkatalo rakentaa sinulle laadukkaan kodin yli 30 000 toimitetun kodin kokemuksella. Kuinka valmiina sinä Jukkatalosi haluat? Oli valintasi sitten muuttovalmis koti tai talopaketti, Jukkatalo on luotettava kumppani, joka takaa asumisen edelläkävijänä sinulle loistavat puitteet asumiseen ja toimivaan arkeen.

Jukka-logo-v-1968-MV

Artikkeli on Jukkatalon tuottamaa kaupallista sisältöä.