Laatu ja luottamus – talokaupan avaintekijät

Yksi elämän suurimmista kaupoista tehdään usein talomyyjän pöydän ääressä.  Tässä kaupassa luottamus ja arvostus ovat ratkaisevia tekijöitä.

Morenon perheen rakennushaaveet konkretisoituivat, kun talotoimittajaksi valittiin reilu vuosi sitten Jukkatalo.

Joao on rakennusalalla ja hän on nähnyt monentasoista rakentamista. Jukkatalon työnjälki vakuutti meidät, kertoo perheen äiti Anne Moreno.

Morenoiden yksitasoinen talo nousi rauhallisen asuinalueen perälle.

– Halusimme talon muuttovalmiina, se sopi tähän elämäntilanteeseen parhaiten. Myyjällä oli tässä kaupassa tärkeä rooli sen lisäksi, että koimme vuosikymmeniä toimineen talovalmistajan luotettavana kumppanina. Myyjä ei painostanut tekemään päätöksiä ja kertoi projektista ja hinnoitteluista avoimesti ja tarkasti. Talokauppaa sopiessamme tiesimme tarkkaan mitä olimme ostamassa Anne ja Joao kertovat.

Muuttovalmiin jukkakodin rakentamisesta vastaavat alan ammattilaiset. Rakentaja pidetään tiiviisti projektissa mukana yhteishenkilön avulla.

– Yhteyshenkilön kanssa saimme helposti sovittua kaikki projektin käytännönasiat, kuten materiaalikuormien saapumisen. Hienoa oli myös, että muut suunnittelijat rakenne – ja sisustussuunnittelijasta lähtien, olivat aktiivisesti mukana projektissa. Maatöidenkin tilaaminen oli helppoa, kun Jukkatalolta oli valmis suunnitelma niiden varalle, kertovat Morenot.

Toimitussisällön selkeys on yksi talokaupan ratkaiseva tekijä.

– Meistä oli hienoa, että hinnat olivat selkeästi esillä ja mahdolliset muutokset sisältöön myös selkeästi hinnoiteltuja.

Törmäsimme tarjouskilpailuvaiheessa siihen, että muutostöistä ei saanut kuin karkeita hinta-arvioita. Jukkatalon kohdalla tätä ongelmaa ei ollut, se joudutti kyllä ostopäätöstä, Morenot kertovat.

Morenot kävivät lähes päivittäin seuraamassa projektin etenemistä .

– Työmaa oli aina päivän päätteeksi siivottu. Meille jäi sellainen olo, että sekä talomyyjä, että rakentajat arvostivat sitä, että tässä ei rakenneta vain taloa, vaan meidän tulevaa kotia. Siitä tuli hyvä mieli.

Meille jäi sellainen olo, että sekä talomyyjä, että rakentajat arvostivat sitä, että tässä ei rakenneta vain taloa, vaan meidän tulevaa kotia. Siitä tuli hyvä mieli.

Asunto on useimmiten suomalaisen suurin yksittäinen ostos.

– Talokaupan rahoittamista helpottaa selkeä muuttovalmis-konsepti, jossa talon hinta on tarkasti tiedossa jo aloitusvaiheessa, toteaa Jukkatalomyyjä Pauliina Haukipuro.

Morenot ovat ehtineet nauttia uudessa kodissa asumisesta nyt puoli vuotta.

– Onhan tämä unelmien täyttymys. Pysäyttävin hetki projektissa oli meille molemmille se, kun elementtirekat suurilla Jukkatalon logoilla saapuivat aamuvarhain tontille, silloin sen tajusi, että tuolta tulee meidän koti!

Ensiaskeleet juuri sinulle sopivaa unelmakotia kohti pääset ottamaan asiantuntevien talokauppiaiden luona.

Oulun seudulla sinua palvelee

Pauliina Haukipuro
p. 040 630 7097
Kempeleentie 7B, Oulu
Lisätietoja Pauliinasta >>

Jukkatalo rakentaa sinulle laadukkaan kodin yli 30 000 toimitetun kodin kokemuksella. Kuinka valmiina sinä Jukkatalosi haluat? Oli valintasi sitten muuttovalmis koti tai talopaketti, Jukkatalo on luotettava kumppani, joka takaa asumisen edelläkävijänä sinulle loistavat puitteet asumiseen ja toimivaan arkeen.

Jukka-logo-v-1968-MV

Artikkeli on Jukkatalon tuottamaa kaupallista sisältöä.