Upea sijainti ja hulppeat yhteistilat houkuttelevat kodin etsijöitä – Bonavan rakennuttaman Oulun Pilkun ennakkovaraaminen on alkanut

Bonavan rakennuttama ja myymä asunto-osakeyhtiö Oulun Pilkku tuo vehreän Heinäpään vierelle uusia ja kohtuuhintaisia koteja, joissa ei ole tyydytty tavanomaisuuteen: Intohimoisia kokkeja hellitellään erilliskeittiöillä. Suurimmassa osassa huoneistoja saunan vaatima tila on vaihdettu mukavan tilaviin makuuhuoneisiin ja talossa kylvetään arkeen luksusta tuovassa talosaunassa.

Pilkku nousee Valjaspuiston kortteliin, Limingantullin puoleiseen laitaan.

Juuri ennakkomarkkinointiin tulleen kerrostalon uskotaan houkuttelevan erityisesti pitkäksi ajaksi omaa kotia etsiviä asukkaita.

”Valjaspuistoon aiemmin valmistuneiden kohteiden asukkaat ovat pitäneet siitä, että vehreät puistoväylät alkavat heti tontin vierestä. Kotoa on helppo lähteä ulkoilemaan niitä pitkin vaikkapa Hollihakaan, asuntomyyjä Marjut Neuvonen Bonavalta sanoo.

Pilkun sijainti onkin poikkeuksellinen kerrostaloksi, joka on sekä ydinkeskustan että Limingantullin ja Heinäpään palveluiden välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskustaan on matkaa vain kilometri. Valjaspuiston kortteli on syntynyt, kun lähelle keskustaa on luotu aivan uusia asuinrakentamisen tontteja. Valjaspuiston asukkaiden onneksi niitä on löydetty myös laajojen viheralueiden ääreltä.

”Suuressa osassa huoneistoja on todella avarat näkymät kohti puistoa. Sisäpihan yksiöiden puolella korttelipiha luo näköalaan rauhallista tunnelmaa.”

Valjaspuiston kerrostaloissa vihermaisemat tulevat lähelle.

Valjaspuiston korttelipiha on jo osittain valmis ja se rakentuu valmiiksi viimeisten tontille nousevien Bonavan kerrostalojen myötä lähivuosien aikana. Korkea laatutaso näkyy jo nyt: Asfalttikentän sijaan kiveykset, istutukset ja vyöhykkeittäin sijoitetut leikki- ja oleskelualueet rytmittävät yhteistä tilaa. Keskeisimpänä niistä on leikkialue, sen viereinen patio ja pihatakka.

”Pihakortteli on viihtyisä ja ennen kaikkea suojaisa sekä turvallinen alue, joka toimii luontevana jatkona omalle kodille”, Marjut sanoo.

Talosauna ja vierashuone palvelevat arjessa

Marjut ja asuntomyyjä Reetta Muje kertovat, että Pilkun suunnittelussa on etsitty avoimin mielin ratkaisuja, jotka tarjoavat asukkaille jotain, mitä asuntomarkkinoilta muuten näyttää puuttuvan. Pilkusta löytyy muun muassa viihtyisä ja tasokas talosauna. Sen ansiosta oma sauna on jätetty harkitusti pois yksiöistä ja kaksiosta. Kolmioista vain yksi on ilman saunaa. Marjut ja Reetta sanovat, että näin ostettavat neliöt tulevat mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön.

”Kun sauna ei ole viemässä neliöitä, lisätila näkyy kasvaneena säilytystilana ja makuuhuoneiden tilavuutena”, Marjut sanoo.

Laadukas saunaosasto antaa tilaa asumiselle ja irroittaa arjesta. Visualisointi.

Pilkun kotien sisätiloja on muutenkin suunniteltu harkiten ja asukkaiden tarpeita arvioiden. Uusien kerrostalokohteiden keskuudessa erikoisuutena osaan asuntoja on piirretty rehdit erilliskeittiöt.

”Näissä asunnoissa keittiö on omistettu ruoanlaitolle, mikä tuo rauhallisuutta myös olohuoneeseen”, Reetta kuvailee.

Pilkkuun rakennetaan sekä erillis- että avokeittiöitä. Visualisointi.

Asukkaiden tilantarvetta kevennetään myös asukkaiden omalla vierashuoneella. Kyseessä on hotellihuoneita laadultaan ja tunnelmaltaan vastaava majoitustila, joka on ainoastaan talon asukkaiden varattavissa. Vierashuone luo Reetan ja Marjutin mukaan asukkaille merkittävää lisäarvoa, jolla voi olla yllättävän suuri käytännön merkitys.

”Vierashuoneen ansiosta Pilkkuun muuttamista harkitseva voi pohtia tilantarvettaan aivan uudella tavalla. Jos kolmio ostettaisiin satunnaisten yövieraiden varalta, vierashuoneen ansiosta kaksio voi riittää. Se tuo Pilkun laadukkaan asumisen entistä useamman ulottuville”, Marjut huomauttaa.

Talon oma vierashuone voi säästää merkittävästi rahaa. Visualisointi.

Asuntomyyjät sanovat, että sijainti, pohjaratkaisut ja lisäpalvelut tukevat oletusta jonka mukaisesti suurin osa Pilkun kodeista tullaan ostamaan omaan käyttöön.

”Tällaisessa kohteessa asunnon ostaminen on turvallista, sillä jos asunto-osakkeen myynti tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, sen ostajaa ei tarvitse etsiä ainoastaan sijoittajien keskuudesta. On kyse sitten omistus- tai vuokra-asumisesta, uskomme että Pilkussa viihdytään pitkään”, Marjut sanoo.

Oulun Pilkku

Oulun Pilkkuun muuttamisesta on tehty erityisen helppoa. Syksyn kampanjassa 15.11.2019 mennessä varauksen tehneet maksavat kaupanteon yhteydessä vain 9000 euroa ja loput vasta kodin valmistuessa. Lisäksi uuteen kotiin pääsee hurmaavan pienellä pääomalla taloyhtiölainan sekä joustavan vuokratontin ansiosta.

Pilkun monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Tutustu ihastuttaviin koteihin ja varaa omasi ensimmäisten joukossa >>

 

Artikkeli on Bonavan tuottamaa kaupallista sisältöä.