Škoda-merkkihuolto on showroom-kokemus

Oulusta löytyy nyt nykyaikainen, viimeisten tehdas- ja laatuvaatimusten mukainen Škoda-myymälä. Laadukkaasta palvelustaan tunnetun Škodan asiakkaiden tarpeisiin on Oulun Wetterillä vastattu toukokuusta lähtien näyttävissä showroom-tiloissa, jotka tuovat kaikki merkin palvelut saman katon alle.

Wetterin teknisen palvelun päällikön Juha Pönkön mukaan varsinkin autohuollon asiakkaille on uudistuksen myötä mahdollista tarjota täysin ainutlaatuinen asiakaskokemus.

– Palaute asiakkailta on ollut loistavaa. Kaikkien merkin palveluiden siirtymisen samoihin viihtyisiin tiloihin on koettu sekä selkeästi helpottavan asiointia että tekevän siitä myös huomattavasti miellyttävämpää.

Avarat ja valoisat tilat takaavat, että myymälässä on riittävästi tilaa sekä huollon vastaanotolle että automalliston uutuuksille. Pienimmät varaosat sekä laaja valikoima oheistuotteita ovat niin ikään hyllyissä tarjolla sulassa sovussa keskenään. Keskellä myymälää sijaitsevat kodikkaat kahviotilat, ja myös huollon sijaisautot ovat saatavilla samoista tiloista.

– Käytettävissä on myös langaton nettiyhteys, joten tarvittaessa työntekokin onnistuu huollon valmistumista odotellessa, Pönkkö kertoo.

Merkkihuollon edut ovat merkittävät

Auton merkkihuollon edut ovat merkittävät. Autoa käsittelevät vain juuri kyseiseen merkkiin erikseen koulutetut mekaanikot, huollossa käytetään pelkästään ohjeistuksen mukaisia alkuperäisosia ja koko prosessi suoritetaan alusta loppuun nykyaikaisimmilla laitteilla, välineillä ja testereillä. Samalla merkkihuolto myös takaa, että ajoneuvon ohjelmistopäivitykset ovat aina ajan tasalla.

Škodaa huollettaessa valtuutetussa merkkikorjaamossa on autossa myös voimassa merkin oma ajoturva koko huoltovälin ajan. Škoda Ajoturvan kattavat peruspalvelut sisältävät ympärivuorokautisen tiepalvelun sekä esimerkiksi auton hinauksen ja matkaseurueen kuljetuksen pois vikapaikalta, mikäli auton kuntoon saaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä. Oulussa valtuutettu merkkiedustus ja -korjaamo löytyy vain Wetteriltä.

Wetterillä huoltokäynnistä on tehty mahdollisimman helppoa. Ajan huoltoon voi varata kätevästi sekä verkkopalvelussa että puhelimitse, ja huollon jälkeen avaimien noutaminen sekä laskun maksaminen onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella ympäri vuorokauden käytettävissä olevan noutoautomaatin avulla. Tämän lisäksi asiakkaat valitsevat Pönkön mukaan yhä useammin maksutavaksi Wetteri-tilin.

– Tilin avulla huolto on mahdollista maksaa osissa, ja asiakas saa myös itse valita kuukausieränsä suuruuden.

Osta huolto nyt Wetteri-tilillä – saat laskun vasta helmikuussa 2019!

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa huolto- ja varaosaostoksesi. Ostaessasi Wetteri-tilillä 1.10.-15.12.2018 saat ostoksistasi laskun vasta helmikuussa 2019.

Lue lisää

Suomen Škoda-kannassa varsinkin leasing-asiakkaat ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosien aikana. Tästä huolimatta Pönkkö lupaa, että merkkihuollosta löytyy ammattitaito kaiken ikäisten autojen huoltotarpeisiin.

– Škoda-kanta on vahvassa kasvussa, ja rekrytoimme huoltotiimiimme jatkuvasti lisää henkilökuntaa.

Tulevaisuudessa Wetterin Škoda-huollossa ollaan ottamassa käyttöön myös tarkastusvideopalvelu. Tarkastusvideoiden myötä asiakkaat pääsevät huoltonsa yhteydessä näkemään autostaan osioita, joita nämä eivät yleensä muuten pääsisi tutkimaan.

– Mekaanikko voi videoida huollon yhteydessä esimerkiksi auton alustan ja jarrut. Videosta toimitetaan linkki suoraan asiakkaan sähköpostiin ja puhelimeen, minkä jälkeen tämä pääsee videoon käsiksi vielä pitkään huollon jälkeenkin.

Varaa aika Škoda-merkkihuoltoon Wetterillä
Tutustu Škoda-merkkihuollon ajankohtaisiin kampanjoihin

Wetteri-konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet ovat Kuusamossa, Rovaniemellä, Kemissä, Kajaanissa ja Ylivieskassa.

Skoda-sivuille tästä >>

Ota yhteyttä! Klikkaa tästä yhteystietoihin >>

Wetteri Huoleton tuo uudella tavalla kaikki autoilun kustannukset yhteen kuukausierään, katso lisää >>

Lue lisää: Wetteri.fi >>