Pohjoisen suurin vaihtoautovalikoima palvelee asiakasta parhaiten

Digitalisaatio on tehnyt vaihtoautokaupasta valtakunnallista liiketoimintaa ja asiakkaat ostavat autonsa yhä useammin myyjän tietojen ja valokuvien perusteella. Suuren hankinnan voi tehdä luottavaisin mielin, sillä Wetterin vaihtoautokeskuksen myyntipäällikkö Markus Pekkala sanoo, että onnistuneiden kauppojen taustalla on erittäin tarkka vaihtoautojen kuntotarkastus. Vaihtoautoihin erikoistuneet mekaanikot tarkastavat Wetterin vaihtoautot yksityiskohtaisesti, löytyneet viat korjataan ja autot voidaan myös huoltaa. Wetterin laajan uusien autojen merkkiedustuksen ansiosta vaihtoautomekaanikoiden tukena on myös merkkihuollon osaaminen.

Etämyynnin kasvusta huolimatta suurin osa Wetterin autoista myydään edelleen pohjoiseen. Pekkala sanoo, että huolellisen kartoituksen ansiosta autoista riittää kerrottavaa paikan päällä runsaasti. Wetterin asiakkaista monella onkin vuosien – tai vuosikymmenten – tiivis suhde tuttuun autokauppaan.

”Kattavan kuntotarkastuksen ansiosta myyjämme tuntevat autot poikkeuksellisen hyvin, jolloin riittää kertoo meille mistä on kiinnostunut ja minkälaisen auton tarvitsisi, myyjämme auttavat sitä eteenpäin.”

Wetteri tarjoaa autoille kotiinkuljetuksen tyytyväisyystakuulla. Runsaiden kuvien ja selkeän dokumentoinnin ansiosta autoja viedään viikoittain koko maan alueelle.

”Autojen pitkät kuljetusmatkat kertovat myös siitä, että hintatasoamme pidetään houkuttelevana koko maassa. On selvää, että Pohjois-Suomen suurin varasto pitää osaltaan kuluttajan puolia hinnanmäärityksessä”, Pekkala huomauttaa.

Näin se homma toimii, kuljetamme auton vaikka kotiisi – katso video!

Suurella valikoimalla vastataan yksilöllisiin tarpeisiin

Wetterin Vaihtoautokeskuksen valikoima on Pohjois-Suomen suurin, sillä uusien autojen monimerkkiedustuksen ansiosta myös vaihtoautojen merkkivalikoima on poikkeuksellisen kattava: Lähes 30 merkkiä ja melkein 300 autoa. Määrä on huikea, mutta Pekkala sanoo, että auton ostajien tarpeet ovat aiempaa yksilöllisempiä, jolloin myös valikoiman on oltava aiempaa suurempi.

Kysyttyjä ovat erityisesti suurilla harppauksilla kehittyneet turvallisuusvälineet ja erilaiset avustimet. Muutamia vuosia sitten uusiin huippumalleihin lanseeratut varusteet löytyvät nyt useista vaihtoautoista: automaattiset kaistavahdit, kuolleen kuoman varoitusjärjestelmät ja automaattiset kaukovalot. Pohjoisessa arvostetaan myös erityisesti ohjauspyörän ja tuulilasin lämmittimiä.

”Vaihtoautoista voi löytyä myös automaattinen hälytysjärjestelmä, joka soittaa automaattisesti apua onnettomuuden tapahtuessa. Siitä on menty paljon eteenpäin, kun ratkaisevia asioita oli vakionopeudensäätimen ja ilmastoinnin löytyminen.”

Pekkala lisää, että yhteistäkin kaikilla asiakkaille on: auton halutaan olla hyvä, luotettava ja varma kulkupeli. Huolettoman autoilun takaa jatkoturva, jonka saa lähes kaikkiin vaihtoautoihin ja se voi olla jopa kahden vuoden mittainen vastaten uusienkin autojen takuuta.

”Myös tästä syystä autot käydään liikkeessä erittäin tarkasti läpi. Jatkoturvalla autoilu on yhtä huoletonta kuin uudella autolla.”

Wetteri-konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon.

Uusista henkilöautoista Pohjois-Suomessa joka neljäs ja uusista kuorma-autoista noin joka kolmas myydään Wetteriltä.

Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan Volvo kuorma-autojen myynnistä, sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalvelusta. Kokkolassa huolletaan lisäksi Mercedes Benz -hyötyajoneuvot. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet ovat Kuusamossa, Rovaniemellä, Kemissä, Kajaanissa ja Ylivieskassa.

Tutustu vaihtoautovalikoimaan tulevana viikonloppuna: katso lisää Wetterin ohittamattomasta viikonloppunäyttelystä>>

Ota yhteyttä! Klikkaa tästä yhteystietoihin >>

Katso lisää laajasta vaihtoautovalikoimasta ja varaa koeajo: Vaihtoautohakuun tästä >>

Uusi auto Sinulle sopivalla kuukausierällä, katso vaihtoehdot >>

Lue lisää: Wetteri.fi >>